Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Stavanger

RE-NAA

  • Norbøgata 8, Stavanger
  • +47 51551111
  •  /  km From You
Overview
Details
Meeting Facilities

I 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden som den første restaurant utenfor Oslo. En stjerne fra Michelin har virkelig satt Stavanger og regionen på matkartet! RE-NAA beholdte stjernen i Guide Michelin både i 2017 og 2018.

I 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden som den første restaurant utenfor Oslo. En stjerne fra Michelin har virkelig satt Stavanger og regionen på matkartet! RE-NAA beholdte stjernen i Guide Michelin både i 2017 og 2018. 

Sven Erik Renaa tilbyr sitt aller beste for 22 gjester i nytt lokale på gateplan i Breitorget. Det intime lokalet blir kokkens egen lekegrind, der du kan reservere bord, og bli del av en kulinarisk kveldsforestilling hvis du ønsker; kokk og gjest i samspill, hvor kokken selv bringer maten til bordet ditt.

Ekte og naturlige råvarer iblandet humor og energi
"Matmessig vil det meste handle om Rogaland, ispedd en dæsj trøndersk humor, ei bøtte med erfaring og råvarene vi har tilgjengelig rundt oss, humrer Renaa. Det viktigste er at vi gjør det  på vår måte, med løftet blikk og nysgjerrigheten som bor i oss. Dette blir mitt lille ”studio”, hvor jeg kan jobbe enda tettere med våre beste leverandører, kreere innovative retter med gode smaker, som representerer vårt landskap, og da spesielt vårt  landbruk og fiske. Dette skal være et råvarefokusert kjøkken, hvor kun teknikk skal anvendes hvis det gjør retten bedre. Fokuset er ekte råvarer, sjømat, grønnsaker, frukt og urter, hvor kjøtt skal være med, men må kanskje nøye seg med å spille annenfiolin til tider. Ekte og naturlig er to nøkkelord! Humor og energi er to andre.

- RE-NAA skal ha en avslappet  og koselig service med lav terskel, men høy kvalitet. Et sted hvor gjestene kan slappe av og lene seg tilbake", forteller Renaa.

Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært årets kokk to ganger, årets kjøkkensjef, og mangeårig manager for det norske kokkelandslaget, som under hans ledelse blant annet ble OL-vinner i Erfurt i 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.
 


  • Last Updated:
  • Source: Stavangerregionen & Ryfylke

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilgjengelig for rullestolbrukere
  • Førerhunder er velkomne
  • Handikapptoalett

Planlegg reisen

Tjenester
  • WiFi

Taste Norway

Lokalmat
  • Norsk mat
Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning
  • Sjømat
  • Vegetarmat
Facility Info
  • Largest Room 300
  • Konferanserom 1
  • Utstillingsområde 300
  • Maksimal møteromskapasitet 500
  • Antall personer i største konferanserom 15
  • Banquet Capacity 100
  • Classroom Capacity 80

Opening hours

All Year
ti. on. to. fr. lø. 18:00–1:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages