There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Citybox - moderne lavprishotell med sentral beliggenhet
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Campcation – Bestill camping over hele Norge med Campcation
Vy - det har aldri vært enklere å reise med tog
SJ NORD - opplevelsen starter på toget
Vy express - reis med buss over hele Norge
NOR-WAY Bussekspress - bussreiser i hele Sør-Norge
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
Nordic Campers - den beste måten å se Norge på!
Cabin Campers - nasjonalromantisk opplevelse på fire hjul
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Brim Explorer – Stille fjordturer med elektrisk katamaran
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Fjord Travel – Bærekraftige flerdagsturer
Go Fjords - Turer og aktiviteter over hele Norge
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Expa Travel - Ekte opplevelser
Booknordics.com - aktiviteter, safarier, turer, hytter og opplevelseshotell
Stromma - sightseeingturer og opplevelser med buss, båt og tog.
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Sven Erik Renaa med team tilbyr sitt beste i en satt smaksmeny. I det lekre lokalet er skillet gjester, kokker og servitører fjernet, og alle bord er chefs table. Matmessig handler det meste om Rogaland og råvarene som er tilgjengelig her. Kreere innovative retter med gode smaker som representerer landskapet.
I 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden som den første restaurant utenfor Oslo. En stjerne fra Michelin har virkelig satt Stavanger og regionen på matkartet! RE-NAA har siden beholdt stjernen i Guide Michelin, og i 2020 fikk restauranten tildelt en stjerne til og er dermed den eneste restauranten i Norge med to stjerner. De beholdt begge stjerner også i 2021.
Sven Erik Renaa tilbyr sitt aller beste for 22 gjester i restauranten på gateplan i Eilert Smith Hotel. Det intime lokalet blir kokkens egen lekegrind, der du kan reservere bord, og bli del av en kulinarisk kveldsforestilling hvis du ønsker; kokk og gjest i samspill, hvor kokken selv bringer maten til bordet ditt.
Ekte og naturlige råvarer iblandet humor og energi
"Matmessig vil det meste handle om Rogaland, ispedd en dæsj trøndersk humor, ei bøtte med erfaring og råvarene vi har tilgjengelig rundt oss, humrer Renaa. Det viktigste er at vi gjør det på vår måte, med løftet blikk og nysgjerrigheten som bor i oss. Dette blir mitt lille ”studio”, hvor jeg kan jobbe enda tettere med våre beste leverandører, kreere innovative retter med gode smaker, som representerer vårt landskap, og da spesielt vårt landbruk og fiske. Dette skal være et råvarefokusert kjøkken, hvor kun teknikk skal anvendes hvis det gjør retten bedre. Fokuset er ekte råvarer, sjømat, grønnsaker, frukt og urter, hvor kjøtt skal være med, men må kanskje nøye seg med å spille annenfiolin til tider. Ekte og naturlig er to nøkkelord! Humor og energi er to andre. - "RE-NAA skal ha en avslappet og koselig service med lav terskel, men høy kvalitet. Et sted hvor gjestene kan slappe av og lene seg tilbake", forteller Renaa.
Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært årets kokk to ganger, årets kjøkkensjef, og mangeårig manager for det norske kokkelandslaget, som under hans ledelse blant annet ble OL-vinner i Erfurt i 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.