RE-NAA
3-stjerners MICHELIN-restaurant i Stavanger! Sven Erik Renaa og team tilbyr sitt beste i en satt smaksmeny.
I det lekre lokalet er skillet mellom gjester, kokker og servitører fjernet, og alle bord er chef's table. Matmessig handler det meste om Rogaland og råvarene som er tilgjengelig her. Lage innovative retter med gode smaker som representerer landskapet.
MICHELINI 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske MICHELIN-guiden som den første restaurant utenfor Oslo. En stjerne fra MICHELIN har virkelig satt Stavanger og regionen på matkartet! RE-NAA har siden beholdt stjernen i Guide MICHELIN, og i 2020 fikk restauranten tildelt én stjerne til. I 2024 fikk de tre stjerner! Eventyret vil ingen ende ta for superparet Renaa.
Kokkens lekegrindSven Erik Renaa tilbyr sitt aller beste for 22 gjester i restauranten på gateplan i Eilert Smith Hotel. Det intime lokalet blir kokkens egen lekegrind, der du kan bli del av en kulinarisk kveldsforestilling hvis du ønsker; kokk og gjest i samspill, hvor kokken selv bringer maten til bordet ditt.
Ekte og naturlige råvarer iblandet humor og energi"Matmessig vil det meste handle om Rogaland, ispedd en dæsj trøndersk humor, ei bøtte med erfaring og råvarene vi har tilgjengelig rundt oss, humrer Renaa. Det viktigste er at vi gjør det på vår måte, med løftet blikk og nysgjerrigheten som bor i oss. Dette blir mitt lille "studio", hvor jeg kan jobbe enda tettere med våre beste leverandører, kreere innovative retter med gode smaker, som representerer vårt landskap, og da spesielt vårt landbruk og fiske. Dette skal være et råvarefokusert kjøkken, hvor kun teknikk skal anvendes hvis det gjør retten bedre. Fokuset er ekte råvarer, sjømat, grønnsaker, frukt og urter, hvor kjøtt skal være med, men må kanskje nøye seg med å spille annenfiolin til tider. Ekte og naturlig er to nøkkelord! Humor og energi er to andre.
"RE-NAA skal ha en avslappet og koselig service med lav terskel, men høy kvalitet. Et sted hvor gjestene kan slappe av og lene seg tilbake", forteller Renaa.Renaa- en prisbelønt norsk toppkokk
Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært årets kokk to ganger, årets kjøkkensjef, og mangeårig manager for det norske kokkelandslaget, som under hans ledelse blant annet ble OL-vinner i Erfurt i 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.
- Tilpasset bevegelseshemmede
- Lokal mat
Tirsdag: Stengt
Onsdag: 17:30–undefined:00
Torsdag: 17:30–undefined:00
Fredag: 17:30–undefined:00
Lørdag: 17:30–undefined:00
Søndag: Stengt
Kilde: Region Stavanger
RE-NAA