Tokke
117
Restaurant Bandak, Dalen Hotel
Breakfast
Dinner
Fully licenced
Lunch
Norwegian cuisine
Reservation required
På Restaurant Bandak står vertskap og matopplevelser i fokus. Menyen er franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
Hotellets ambisjoner er å levere vertskap og matopplevelser utenom det vanlige. Med Michelinstjerne kjøkkensjef Mikael Öster og høy dekorert team er restaurantopplevelsen i fokus under et besøk på hotellet. I tråd med hotellets historie og orginale utganspunkt er menyen franskinspirert med bruk av lokale- og norske råvarer.
Hotellets restaurant tilbyr signaturmenyer, det er også mulighet for ala carte og chambre separee. Restauranten dekkes opp i klassisk stil med hvite duker og levende lys og man blir servert med hvite hansker og tversover. Restauranten har på kvelden en smart casual dresscode og det er mulig å låne dressjakke på hotellet.
Spisesalen er beholdt i historisk stand og omtales som en av hotellets viktigste severdigheter av riksantikvaren.
Bord i restauranten er i utgangspunktet forbeholdt overnattende hotellgjester, men ta gjerne kontakt for å undersøke aktuelle datoer.
Last updated: 01/02/2024
Source: Vest Telemark
Restaurant Bandak, Dalen Hotel