Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)
Stavanger

Restaurant Broken

Bestill
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken
Restaurant Broken

En intim restaurantopplevelse i hjertet av Stavanger – med sesongbaserte menyer, lokale råvarer og en kveld du sent vil glemme.

På Broken streber teamet etter å gi gjestene ikke bare en hyggelig middag, men også en hele kvelden lang matopplevelse de vil huske i mange år. Med stadig skiftende menyer som følger sesongene, vil smakene og kombinasjonene være helt unike hver gang noen besøker restauranten. Broken etterstreber et intimt lokale med plass til kun 25 gjester og et åpent kjøkkenkonsept som bringer kjøkkenet til bordet, én rett av gangen.

Fra hele verden til Stavanger

Alan Kaye har jobbet over hele verden, fra hjemlandet England til det kulturelt ekstravagante Barcelona, den sørlige delen av Australia og det gastronomiske Danmark, hvor han forelsket seg i det skandinaviske matkonseptet. Han fortsetter å bringe sin kunnskap om kulinarisk fortreffelighet til restaurantens lille hjørne av Stavanger, Norge, for å tilby gjestene en smak av lokale produkter i en verdensomspennende blanding av konsepter.

Målet er å være på topp av Stavangers restaurantscene

Restaurant Broken-teamet jobber kontinuerlig med å forbedre både kvaliteten og restauranten selv, og har som mål å hevde seg i toppen av Stavangers restaurantscene ved å samarbeide med lokale leverandører for å få det beste for gjestene. Broken ble til fordi Alan forelsket seg i Norge. Stavanger var det perfekte stedet å starte, på grunn av det fantastiske landbruket og sjømaten som var rett utenfor døren.

Drivkraften bak Broken – en personlig reise mot kulinarisk perfeksjon

Navnet Broken kommer ikke av at Alan elsker bukser – det kommer av en ryggoperasjon han hadde for mange år siden, som driver ham til å oppnå og stadig utvikle ferdighetene sine, slik at han kan tilby gjestene en opplevelse som får dem til å gå hjem med et smil om munnen og en kveld full av morsomme smaker. Alans mål er å fortsette å utvikle hver meny, å fortsette å presse seg selv til å tilby et produkt som andre restauranter ikke kan, og å bli en respektabel restaurant hvor folk vet at de kan stole på at Broken leverer det de forventer.

Kilde: Region Stavanger

Restaurant Broken

Bestill

Sider du nylig har besøkt