VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken MOSS

Restaurant Ming, Moss sentrum

  • Dronningensgate 27, Moss
  • +47 69258888
  •  /  km From You
Overview

KJÆRE GJEST

Vårt kinesiske kjøkken representerer to av de største provinsene i Kina, "Szechuan" og "Kanton".
Hver provins har sine særtrekk i rettene, som skiller dem fra hverandre.

Szechuan’s kjøkken har en stil med opprinnelse i Sichuan-provinsen i sørvestlige Kina hvor maten har mye smak, og er ofte relativt sterk. Vanlige krydder inkluderer chili, hvitløk, ingefær, gul løk og et utvalg av pepper - typisk er det såkalte Szechuan-pepper som har en distinkt smak og er å få som eget krydder. Mange nordmenn har lært seg å sette pris på denne litt «hotte» varianten – kanskje det kommer av vårt kalde klima?

Kantonesiske retter kommer fra området rundt Kanton i det sørlige Kina. Enkel matlaging og subtile kryddervarianter lar de gode råvarene og den naturlige smaken skinne igjennom og spille hovedrollen uten at krydder og smakstilsettinger får dominere. Det krydderet som brukes i kantonesisk mat har en tendens til å være aromatisk og enkel: ingefær, salt, soya, hvit pepper, vårløk og risvin er ingredienser som ofte går igjen i retter fra Kanton.

Enten du skal ferie bryllup, bursdag, konfirmasjon, ha julebord eller bare samle gode venner til festlig lag, ... Så ordner vi i stand mat og drikke etter deres ønsker.

请享用!

Velkommen!


  • Last Updated:
  • Source: VisitMOSS AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages