Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Mathopen

Sjømatopplevelse med båttur og middag på Cornelius Sjømatrestaurant

  • Postboks 27, Bergen
  • +47 56334880
  •  /  km From You
Overview

Nydelig båttur og unik sjømatopplevelse på Cornelius Sjømatrestaurant på Holmen utenfor Bergen.

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Cornelius er en av Norges beste  sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.
 
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Skalldyrforedrag:
Vi anbefaler Skjellmannen Alf Roald sitt sagnomsuste skalldyrforedrag, som blir en morsom og lærerik start på ethvert arrangement. Foredraget varer 40 minutter og starter oftest kl 18.30. Historien skildrer opptakten til Cornelius, halsbrekkende seilas i forretningslivet, krydret med damehistorier, finansieringskrumspring, råvareeventyr og en god porsjon vestlandsk fandenivoldsk pågangsmot!

Avgang:
Opplev en nydelig skjærgårdstur fra Bryggen i Bergen til Holmen på Bjorøy. Fast avgang kl 18.00 fra Dreggekaien på Bryggen (skur 8) vis a vis Radisson Blu Royal Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Retur fra Holmen kl 22.30. Båtturen tar 25 minutter. Varme og trygge båter bringer dere sikkert og komfortabelt fram og tilbake, uansett vær. Ta kontakt dersom du ønsker å leie egen charterbåt.
 
Pris:
3-retters Meteorologisk Meny kr 845,- per person inkludert båt.
5-retters Meteorologisk Meny kr 1045,- per person inkludert båt. (Oppgradering fra 3 til 5 retter er gratis om du har gyldig Bergenskort.)
Alle i samme følge må velge samme antall retter. Dette for å få en best mulig matopplevelse.

Skalldyrforedrag med smaksprøver av sekundferske råvarer og restaurantens egen røykelaks kr 200,- per person.

Spesielle behov:
Har du allergier eller spesielle behov som vi bør vite om, vennligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling. Bestillinger med slike behov må gjøres minimum 48 timer på forhånd.

Sesong:
Tilgjengelig hele året, men kun på forespørsel i januar - april.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 51" N / 5° 19' 15" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad