Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Tønsberg

TripAdvisor rating of 3.5

126

Stasjonen

Book

Stasjonen er drevet av den lokale stjernekokken Stian Floer. Åpen restaurant, bar og konsertscene i totalrenoverte lokaler i Tønsbergs gamle rådhus.

Stasjonen ​​​​​er tuftet på verdier med fokus på naturlige råvarer, bærekraft og lokal tilhørighet. Det bys på økologisk og bærekraftig lunsj i kantina og steinovnen fyres opp for pizza laget på surdeig med kokkenes favoritt-toppinger. Her får du mat som smaker godt!

I kafeen får du kaffe, boller eller noe godt påsmurt fra bakeriet. Her kan du også kjøpe med deg god bakst fra Bakern. Lunsj serveres fra 11.00-13.00 på hverdager. Lørdager serveres a la carte med egen lunsjmeny fra 12.00-15.30.

Restauranten er åpen fra tirsdag til lørdag. Her tilbys ukens 3-retter med ny meny hver uke. Menyen vil være sesongbasert med inspirasjon både fra det asiatiske og europeiske kjøkken. Det serveres også á ala carte retter.

Husk bordbestilling. Restauranten har to seatings pr. dag fra kl. 17:00/18:00 og 20:30/21:30. Stengt i juli måned.

Baren er også åpen fra tirsdag til lørdag, både for drop-in gjester som ønsker pizza eller bare noe godt i glasset. På kveldene dempes belysningen og musikken skrus opp slik at det blir en hyggelig atmosfære. I baren finner du også ulike spill som shuffleboard, biljard, bordtennis og brettspill.

Privat selskap på Stasjonen
Stasjonen har tre ulike rom til private middager og arrangementer. Lokalene er også tilgjengelig for leie til større grupper de dagene restauranten er stengt.

Hustaket med utsikt til Slottsfjellet.
Backstage ligger bak baren og har en kapasitet på 18 personer.
Enola er et avlukke i enden av restauranten. Kapasitet: 30 personer .
Pluto er et avlukke i andre enden av restauranten med kapasitet på 14 personer.

Last updated: 11/17/2023

Source: Visit Vestfold

Stasjonen

Book

Sider du nylig har besøkt