Skip to main content
Unknown Component
civid: 5c827ba037bdfdb80784db70
name: plugins_common_social_share (widget)

Toppturhelg på Stranda med kulinarisk matopplevelse

Nyt utsikta frå Strandafjellet
Gruppe på topptur med ski i flotte omgivelser.
Servering av kreps, dette ser deilig ut!
Bo komfortabelt i flotte hytter på Strandafjellet.

To dager med guidede toppturer i regi av Uteguiden, to overnattinger og en smakfull matopplevelse hos PopUp Norge på Stranda.

PopUp-restaurant på Stranda

PopUp Norge inntar Skinkerådhuset på Stranda også vinteren 2025, og åpner dørene for noen av landets mest talentfulle kokker. Fra slutten av februar til slutten av mars, vil det være besøk fra ulike kokketeam, representert av unike restaurantkonsepter, som hver vil presentere en distinkt menyopplevelse med lokale råvarer!

Kombiner smaksreisen med toppturopplevelser

Uteguiden har satt sammen et tilbud som inkluderer en smakfull matopplevelse på PopUp Stranda, 2 dager med guida toppturer samt 2 netters overnatting på Dreges Hotell - by Classic Norway.

Pakker og priser

Pakke 1 (for 2 personer)
Overnatting i dobbeltrom på Dreges Hotell i 2 netter.
To dager med guida toppturer med guide fra Uteguiden.
PopUp middag lørdag kveld på Skinkerådhuset
Med 4 retter: Pris per person: 12 599 kr.
Med 7-10 retter: Pris per person: 13 799 kr.

Pakke 2 (for 4 personer)
Overnatting i dobbeltrom på Dreges Hotell i 2 netter.
To dager med guida toppturer med guide fra Uteguiden.
PopUp middag lørdag kveld på Skinkerådhuset
Med 4 retter: Pris per person: 8999 kr.
Med 7-10 retter: Pris per person: 10 199 kr.

Pakke 3 (for 6 personer)
Overnatting i dobbeltrom på Dreges Hotell i 2 netter.
To dager med guida toppturer med guide fra Uteguiden.
PopUp middag lørdag kveld på Skinkerådhuset
Med 4 retter: Pris per person: 7799 kr.
Med 7-10 retter: Pris per person: 8799 kr.

Datoer for de ulike menyene
Menyen med 7 - 10 retter er eksklusivt tilgjengelig tors, fre, lør 6. - 8. mars og 20. - 22. mars.
Menyen med 4 retter blir servert mandag-lørdag 28. februar - 29. mars, med unntak av 6. - 8. mars og 20. - 22. mars, da det kun serveres 7-10 retter.

Andre ønsker eller behov?
Kanskje å bo i hytte eller forlenge oppholdet med flere dager? Eller er det behov for å leie utstyr? Ta kontakt på travel@uteguiden.com og referer til PopUp Weekend!

Book hele pakken hos Uteguiden

Du kan gjøre reservasjoner i tidsperioden fra 28. februar til 29. mars.
For bestilling, send e-post til travel@uteguiden.com med ønsker om type pakke og ønsket dato.

Kilde: Ålesund & Sunnmøre

Toppturhelg på Stranda med kulinarisk matopplevelse

Sider du nylig har besøkt