There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Velkommen til Værtshuset Bærums Verk. Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltider som ble servert på norske storgårder i siste halvdelen av 1800- tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter.
Velkommen til Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum.
Værtshuset ble oppført ca 1640 på Bærums Jern Werk – i et solid tømmerhus ved elven Lomma – for å få kontroll på all drikkingen blant arbeiderne. Senere ble bygningen fredet av Riksant
Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltider som ble servert på norske storgårder i siste halvdelen av 1800- tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av de beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning- skal vi kalle det norsk eller fransk?
Værtshuset er et klassisk og tidløst sted. Vårt ” Norsk inspirert Kjøkken ” har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på eget kjøkken og består av de beste råvarer som kan oppdrives.
Vi har flere fine lokaler til små og store begivenheter. Kontakt oss gjerne for møter, konferanser, bryllup, selskaper, catering, mat- og vinkurs eller andre arrangementer.