Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trysil
Trysil.
Photo: Hans Martin Nysæther
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Annonse på finn.no: Søker «testpiloter» for å anmelde sykkelanleggene i Trysil

Får du «jobben», får du og familien også leiebil, opphold og nødvendig utstyr – samt et GoPro-kamera. Oppgavene går ut på å teste stisykling og andre nye sykkelprodukter i det som på vinterstid er Norges største skisenter.

Trysil
Sykling i Trysil.
Photo: Jakob Ager
Trysil
Sykling i Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Trysil
Sykling i Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Trysil
Sykling i Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren

Tror du de store skianleggene er øde og forlatt i sommerhalvåret? Nei, langt ifra. Trysil er ett av flere anlegg som satser stort på stisykling.
De har kilometervis med nybygd sykkelsti, øvelsesbaner, «pumptrack», flytstier, hopp og hindre, i tillegg til 100 kilometer med merkede naturstier for alle nivåer. – I år skal vi åpne det som blir en av Europas lengste «flytstier». Du tar stolheisen til toppen av fjellet, og kan sykle i sykkelstier i 7,5 kilometer nedover fjellet i fine svinger, sier Gro Bruksås, PR-ansvarlig i Destinasjon Trysil, til Visit Norway. – Det passer fra seks år og oppover, så det kommer til å bli perfekt for familiene, legger hun til.

For å få prøvekjørt løypa og de andre nye tilbudene utlyser de nå en sommerjobb helt utenom det vanlige. Nemlig å ta med familien og være «testpilot» i anlegget. Testpilotene får leiebil til Trysil fra Avis, overnatting, de får låne stisykler, egen sykkelguide og teknikk-kurs, samt at de får prøve ut andre aktiviteter i Trysil som for eksempel rafting, golf eller ridning.  

Trysil.no beskriver de «arbeidsoppgavene» som følger:
• Teste og gi tilbakemelding på Trysils sykkeltilbud (Trysil Bike Arena)
• Dokumentere oppholdet på film (dere låner et GoPro-kamera av oss) 
• Stille opp med store smil på bilder og film i regi av Destinasjon Trysil
• Restaurantbesøk med rapporteringsansvar
• Madrass-testing på hotell eller i leilighet
• Måle temperaturen i vårt spa og opplevelsesbad
• Kjøre leiebil fra ditt nærmeste Avis-kontor


«Stillingen» er allerede utlyst i Danmark, der den fikk over 2,400 søkere. Nå er det Norge og Sverige som står for tur. Utlysningen er akkurat lagt ut på finn.no, og for svenskene blir den å finne på blocket.se.

Det er aktive familier med barn fra seks til seksten år som er mest aktuelle.
– Trysil Bike Arena har barnevennlige sykkelstier. Hele familien har muligheten til å sette seg på sykkelen og ha kvalitetstid sammen ute i skogen, og kose seg der, sier Bruksås.
– Men vi ser at de hardbarka stisyklistene også digger det, de synes det er fantastisk morsomt. Vanskelighetsgraden kommer an på hvor mye gass du gir. Hvis du sykler fort, er det noe som passer for alle nivåer. Sommerjobben vil gå over tre dager i løpet av sommeren, etter nærmere avtale.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her.


Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad