Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway

Catwalken kaprer Operaen: De beste bildene fra Oslo Runway

Med Norges fremste signalbygg som scene og internasjonal presse på plass ble Oslos motedager åpnet i går.

En hvit og vakker vinterhimmel, nysgjerrige turister og en arkitektonisk arie satte stemningen da Oslo Runaway startet opp går.

 

Marble on marble... Stunning location for @oslorunway. Thank you @moodsofnorway for an incredible first show.

Et bilde publisert av TheLookOfYou, LLC (@coryn.bostwick)Oslo Runway går over to dager, og for første gang er det Den Norske Opera & Ballett i Bjørvika som huser motedagene.

 

🔛 #blackandwhite #oslorunway @celineaagaard_ @oslorunway #ootd

Et bilde publisert av GURI HELI (@guriheli)Det unike møtet mellom arkitekturkunst og catwalk går heller ikke upåaktet hen: Både norsk og internasjonal presse sitter på første rad i praktbygget for å få med seg hva som rører seg på den norske motefronten.– Vi er utrolig stolte over å ta imot utenlandsk presse på visningene, da dette var et av de viktigste målene vi satte for Oslo Runway, forteller Matilda Aronsson, kommunikasjonsansvarlig for Oslo Runway til Aftenposten.Det er den norske designkremen som står for de totalt elleve visningene. Moods of Norway, byTiMos, Veronica Vallenes og Johnny Love fikk alle vist seg fram i går.

 

Oslorunway er i gang og Moodsgutta leverer ;-) #oslorunway #fashion #moodsofnorway

Et bilde publisert av John Jensen (@johnioslo)Selvfølgelig er også fashionistaene, kjendisene og Instagrammerne på plass på Operataket for å få med seg motenyhetene.

 

Kolleksjonene veksler fra det neddempede og minimalistiske, til en mer florett og internasjonal stil.

 

Les også