Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Oslo Sommerpark
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Den beste sommeraktiviteten – nå er klatrepark-sesongen i full sving

Det er bra for kropp og sinn, men først og fremst: Klatreparker er utrolig gøy. I dag åpner Oslo Sommerpark for sesongen, ett av flere titalls tilbud rundt om i landet.

De er et genialt tilbud – klatreparkene, som tilbyr både sunn aktivitet, masse adrenalin og barnlig glede.

De seneste årene har det åpnet flere titalls parker rundt om i Norge. De er fulle av hindre, stiger, nett og gyngebroer, zip-liner og innfløkte løyper som stedvis strekker seg over 20 meter opp i trærne.

Utstyrt med klatresele og hjelm er du trygg, men likevel spent og skjerpet, mens du forserer elementene.

– Det er en super aktivitet, der du kan utfordre grensene dine for høyde, balanse og styrke. Samtidig er det er trygt og sikkert når du gjør det riktig – og det gjør alle. Det er veldig enkelt å være trygg her.

Det sier Espen Bengston til Visit Norway. Han er daglig leder i Oslo Sommerpark på Tryvann, som åpner for sesongen i dag. Ved siden av en hel del andre aktiviteter har de en stor klatrepark, 20 minutter fra Oslo sentrum. Den åpner nå på femte året.

– Vi har ni løyper med 150 forskjellige elementer, og skal utvide med tre nye løyper frem mot midten av sommeren. Alle sammen er dødskule, med forskjellige vanskelighetsgrader, sier Bengston.

Det er åpent for alle, men det er visse restriksjoner basert på alder og høyde.

Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Oslo Sommerpark

Credits
Oslo.
Photo: Oslo Sommerpark

Er du ikke i Oslo? Fortvil ikke: også utenfor hovedstaden finnes det en rekke fantastiske tilbud, fordelt over hele landet. Mer informasjon finner du nedenfor.

God fornøyelse!

Finn din nærmeste klatrepark

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad