Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Norway: Into the Arctic 4K
Norway: Into the Arctic 4K.
Photo: Raphael Rogers
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Denne fantastiske 4K-filmen viser Norge fra sin beste side

Amerikaneren brukte 15 sekunder på å si ja til en Norges-reise. Han fikk sitt livs tur, og kom hjem med denne hypnotiske filmen i bagasjen.

Først av alt: Sett av tre minutter og se denne filmen. Her får du fantastiske bilder i 4K-oppløsning, og med et hypnotiserende vakkert lydspor. Videoen fortjener med andre ord å vises i fullskjerm, og med lyd fra et godt headset, for å få en best mulig opplevelse.

«Norway: Into the Arctic 4K» er tittelen på prosjektet. Det er filmskaperen Raphael Rogers, bosatt i California, som står bak. Han filmet det hele under en relativt spontan Norges-reise tidligere denne våren.

– Dette er tre minutter destillert fra mer enn seks og en halv time med råmateriale, forklarer Rogers i beskrivelsen.

– Jeg klarte ikke stoppe å filme. Det var en av de mest episke reisene jeg har vært på i mitt liv. Det vakreste stedet jeg har opplevd på denne planeten til nå, fortsetter han.

Raphael Rogers

Kristin Gerhart/eatcreatetravel.com

Opptakene ble gjort på Vestlandet og rundt Lofoten. Fossen du ser er Tvindefossen nær Voss, mens stavkirken er en av de eldste og vakreste i landet – nemlig Borgund. Og fjellene ut mot havet? Det er Lofoten i all sin prakt, selvsagt.

Siden han la ut filmen for tre uker siden er den sett over 37 000 ganger. Du kan se flere av Rogers’ filmer på hans Vimeo-profil.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages