Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Norway: Into the Arctic 4K
Norway: Into the Arctic 4K.
Photo: Raphael Rogers
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Denne fantastiske 4K-filmen viser Norge fra sin beste side

Amerikaneren brukte 15 sekunder på å si ja til en Norges-reise. Han fikk sitt livs tur, og kom hjem med denne hypnotiske filmen i bagasjen.

Først av alt: Sett av tre minutter og se denne filmen. Her får du fantastiske bilder i 4K-oppløsning, og med et hypnotiserende vakkert lydspor. Videoen fortjener med andre ord å vises i fullskjerm, og med lyd fra et godt headset, for å få en best mulig opplevelse.

«Norway: Into the Arctic 4K» er tittelen på prosjektet. Det er filmskaperen Raphael Rogers, bosatt i California, som står bak. Han filmet det hele under en relativt spontan Norges-reise tidligere denne våren.

– Dette er tre minutter destillert fra mer enn seks og en halv time med råmateriale, forklarer Rogers i beskrivelsen.

– Jeg klarte ikke stoppe å filme. Det var en av de mest episke reisene jeg har vært på i mitt liv. Det vakreste stedet jeg har opplevd på denne planeten til nå, fortsetter han.

Raphael Rogers

Kristin Gerhart/eatcreatetravel.com

Opptakene ble gjort på Vestlandet og rundt Lofoten. Fossen du ser er Tvindefossen nær Voss, mens stavkirken er en av de eldste og vakreste i landet – nemlig Borgund. Og fjellene ut mot havet? Det er Lofoten i all sin prakt, selvsagt.

Siden han la ut filmen for tre uker siden er den sett over 37 000 ganger. Du kan se flere av Rogers’ filmer på hans Vimeo-profil.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad