Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Svalbard mobile
Svalbard.
Photo: Youtube
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Denne råkule skifilmen fra Svalbard er sett av 700 000

Unike skibilder fra solformørkelsen i fjor går verden rundt.

Norge er en populær destinasjon for eventyrlystne skibomser, og det mest eksotiske reisemålet av dem alle er kanskje Svalbard.

Det var i hvert fall utgangspunktet for gjengen fra Salomon Freeski TV, en av verdens mest populære produsenter av skifilmer.

Sammen med den prisbelønte fotografen Reuben Krabbe dro et team fra dem til Svalbard i mars i fjor, i forbindelse med den spektakulære solformørkelsen som fant sted da. Krabbes ønske var å få tatt bilder av skikjørerne med solformørkelsen i bakgrunnen.

Minidokumentaren de lagde sammen om turen ble publisert på Youtube før jul, og har i løpet av få uker oppnådd over 700 000 visninger. Kanskje ikke så rart, siden det er en morsom, spennende og vakker liten film.

Du kan se den gratis her. Riktignok er den 30 minutter lang, men vi mener den er verdt tida. Finn fram litt popcorn, da vel, og trykk på play:

 

Salomon-filmen viser med all tydelighet Svalbards skjønnhet, men også de mange utfordringene besøkende og fastboende møter, for eksempel ekstremvær… og isbjørn.

Dette er forresten ikke første gang at et team fra Salomon er i Norge for å lage skifilm. I 2013 lagde de for eksempel denne fra Vestlandet:

 

Her er noen bilder fra Reuben Krabbes Instragram-konto, fra turen hans til Svalbard:

 

 

 

 

 

 

 

Salomons tur til Svalbard ble organisert av det lokale selskapet The Empire, som hjelper til med ekspedisjoner av denne typen. Se theempire.is for mer informasjon. .

 

Les også