Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Flø, Ulsteinsvik
Flø, Ulsteinsvik.
Photo: Hege Lorentzen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Det frister å følge denne veien, ikke sant?

Fjellturer, midnattssol, friske sommerfarger, fred og ro. Alt dette hører sommeren til, og alt dette ser du også i ukas beste bilder.

Ad

– Det er utrolig vakkert der, så det er absolutt verdt en tur, sier fotograf Hege Lorentzen.

Hun var riktignok stormende forelsket da hun besøkte Flø ved Ulsteinvik, der bildet er tatt, så det var sterke følelser inne i bildet. Heldigvis har hun fotografisk bevis.

Bygda Flø ligger rett ut mot havgapet på Sunnmøre, utsatt for vær og vind. De har under 200 innbyggere, men likevel både kunstgalleri, eget idrettslag og Moods of Norway-butikk.

– Det er lett å finne fram dit, du bare følger skiltene mot Flø fra Ulsteinvik. Hvis du fortsetter innover veien på bildet, kommer du ut på en sti du kan gå rundt hele halvøya, sier Lorentzen.

Det er en dagstur, så med mindre du er kledd for vandring, er det kanskje nok å nyte solnedgangen. 

Har du et blinkskudd du vil dele med oss, post det på veggen vår på Facebook! Her er resten av deres beste bilder fra uka som gikk.

Kvænangen

Badderen, Troms.
Photo: Eivind Johansen

Dette fredfulle bildet er det Eivind Johansen som har tatt, ved Badderen, i Kvænangen kommune i Nord-Troms. Det er Kvænangstindan vi ser rett frem, med høyeste topp 1178 meter over havet.

Reinebringen

Reinebringen, Lofoten.
Photo: Steven Henriksen

Dette bildet er tatt motsols fra toppen av Reinebringen i Lofoten av fotograf Steven Henriksen. Dessverre må du ta til takke med andres bilder en stund framover.

Fra og med mai 2017 er Reinebringen midlertidig stengt. Stien er nå så ødelagt at det er farlig å bruke den. Sherpaer er i gang med å sikre veien, blant annet ved å lage en steintrapp opp til toppen. Arbeidet er ventet å ta to år, slik at Reinebringen er klar for fotturister igjen sommeren 2019.

Rørvik

Hurtigruten, Folda.
Photo: Harald Mikal Halvorsen

Hurtigruta M/S Richard With er på tur over Folda i kveldssola – sørgående rute. Klokka 23.00 ble skipet fanget i denne nydelig eksponeringen av Harald Halvorsen, tatt ved Rørvik.

Svolvær

Svolvær, Lofoten.
Photo: Odd-Petter Jensen

Vi har enda et bilde fra Lofoten, denne gangen Svolvær. Du kan prøve å gjette når det er tatt? Vi gir svaret med en gang: Det var 03.00 om natta, opplyser fotografen, Odd-Petter Jensen. Flottere lys kan vi ikke be om. Med det ønsker vi dere alle en god helg!

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad