Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Drone mobil
View from Above.
Photo: Youtube
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fantastisk dronevideo viser Norge på sitt beste

Et av verdens største flyselskaper promoterer Norge med spektakulær video filmet med drone. Se den her.

Dubai-baserte Emirates er et av verdens største flyselskaper, med flyvninger til 150 byer i 78 land. Blant dem Oslo og Norge.

Nå har Emirates laget en utrolig flott video for å promotere Norge som reisemål. Videoen er produsert ved hjelp av en ubemannet drone, som har flydd over og filmet populære turistmål på Vestlandet, i Nord-Norge og Oslo.

Videoen er sett 80 000 ganger på Youtube, og mye mer regner vi med at det blir siden den bare har ligget ute en drøy uke. Se den her:

 

Norge er ett av 18 reisemål Emirates har plukket ut i forbindelse med prosjektet «View from Above».

Tanken med “View from above” er blant annet å vise fram steder som tidligere ikke har vært så lett å filme med helikopter, men der en ubemannet drone lettere kommer seg fram. Over rismarker i Vietnam, gjennom naturreservater på Seychellene - og over fjellkløfter i Norge.

- De vakre filmene som er produsert for dette prosjektet viser ikke bare fram destinasjonene vi flyr til i et nytt lys, men viser også hvordan ny teknologi kan brukes på kreative måter for å lage dramatiske bilder. Vårt mål er alltid å nå publikummet vårt over hele verden, og vi håper folk blir inspirerte når de ser filmene, sier Boutros Boutros, visedirektør for kommunikasjon, markedsføring og merkevare i Emirates i en pressemelding.

Terje Grue, norgessjef for Emirates, fryder seg over at norske perler løftes fram for potensielle norgesturister verden over.

− Filmene er alle fantastisk vakre, og man blir nesten litt rørt over å se at Norge presenteres på en så flott måte. Måten man her har brukt ny teknologi er beundringsverdig, og resultatet blir dramatiske, flotte naturbilder som bare for noen få år siden ville vært umulig å filme. Vårt mål er alltid å inspirere publikum, uansett hvor man er fra eller hvor man ønsker å dra, forteller Grue.

Vi i Visit Norway er både takknemlige og imponert over den fantastiske videoen, som er produsert og regissert av selskapet MOFILM.

Også representanter for det lokale reiselivet har latt seg begeistre:

- Det er veldig stas at de velger å vise fram området her. Med et så stort flyselskap bak er dette en film som vil bli sett av millioner av reisende, sier for eksempel Geir Steinar Vik i Destinasjon Ålesund & Sunnmøre til Sunnmørsposten.

- De mener tydeligvis at dette er noe av det mest attraktive vi har her i landet. De viser fram by og fjell, fjord og kyst, og de viser folk som er i aktivitet. Dette er akkurat slik vi også vil markedsføre området her, sier Vik.

 

Les også