Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
The Blue Time The Blue Time The Blue Time
The Blue Time The Blue Time
Credits
The Blue Time.
Photo: Greg Dennis/Vimeo.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Gåsehudalarm! Se nydelig kjærlighetsbrev til norsk natur

Engelske Jeff forelsket seg i Nord-Norge. Alle skjønner hvorfor etter å ha sett denne videoen.

Ad

De fleste turister som reiser til Nord-Norge lar seg imponere og overvelde av naturopplevelsen, stemningen og lyset. Enkelte blir også så forelsket i området at de kommer tilbake, igjen og igjen.

En av dem er Jeff Allen. Den engelske padleguiden har faktisk gjort karriere av å vise andre utenlandske turister rundt i Nord-Norge, og i den stemningsfulle videoen under forklarer han hvorfor han falt så pladask for den dramatiske naturen i nord.

Videoen ble publisert for en uke siden, er sett over 10 000 ganger allerede, og er blant annet omtalt på bloggen til energidrikken Red Bull.

 

Allen samarbeider blant annet med to norske aktører, Active Tromsø og Bjørns Kajakk, om pakketurer som tilbyr turister en totalopplevelse i Nord-Norge vinterstid. Kajakk kombineres med hvalsafari, hundekjøring og nordlysopplevelser.

Vi tipper noen flere kommer til å la seg friste til å dra etter å ha sett «The Blue Time», som for øvrig er regissert av den erfarne natur- og sportsfotografen Greg Dennis.

PS: Dette er heller ikke første gangen at Jeff Allen går foran kamera for å snakke varmt om Norge. Her er han i en reklamefilm for Canon:

 

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad