Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Alfa
Alfa.
Photo: Youtube
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Han skal gå Norge på kryss og tvers – som fulltidsjobb

23 år gamle Andreas Orset vant frem blant 1030 søkere. Fra sommeren av er han hyret for å vandre landet på kryss, tvers og langs i minst ett år.

Friluftsliv er trendy, sunt – norsk. Vi er mange som prioriterer å komme oss ut i naturen på fritiden. Enn om du kunne ha det som fulltidsjobb?

Vel, da er du kanskje sent ute. Jobben har nemlig akkurat blitt kapret av 23 år gamle Andreas Orset fra Ski.

Han var en av 1030 søkere på den noe spesielle utlysningen fra skoprodusenten Alfa, som vekket oppsikt i fjor høst. Som en ekstremtest av deres tursko skal han tråkke landet på kryss og tvers, over et helt år – fra og med sommeren.

Imidlertid handler stuntet vel så mye om å få vist frem Norge og norsk friluftsliv for verden. Prosjektet skjer i samarbeid med Norsk Friluftsliv og Visit Norway.

Stillingen som 23-åringen tiltrer kalles simpelthen «Eventyreren».

– Jeg gleder meg vilt til å sette ut på eventyr. Dette er virkelig drømmejobben. Jeg har alltid likt å være i naturen og gå tur, og gleder meg til å dele både sko- og turerfaringer. Nå ser jeg fram til varme sommerdager og fuglekvitter, men gleder meg nesten mest til de kalde vinternettene i teltet, sier han i en pressemelding fra Alfa.

Når eventyret starter i juni, går Orset fra en hverdag som student i økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

Han ble valgt ut til jobben ikke bare fordi han har en aktiv bakgrunn, og er vant med vær og vind – men like fullt for å ha en god formidlingsevne. Du kan nemlig følge ham på sosiale medier gjennom hele året.

I solskinn og lett terreng. Men også motbakker og snøføyke.

– Andreas kommer garantert til å spre turglede. Han er en positiv og omgjengelig type, med den rette innstillingen. Han lever og ånder for friluftsliv og er i tillegg en god formidler, både gjennom tekst, bilde og video. Vi gleder oss til å samarbeide med ham, sier Lasse Heimdal, generalsekretær i Norsk Friluftsliv, i pressemeldingen.

Her kan du se Orsets søknadsvideo. Vi ønsker ham en riktig god tur!

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad