Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Helmut Bickel
Helmut Bickel.
Photo: Helmut Bickel/YouTube
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Her spiller han ukulele 530 meter over en fjord

Østerrikeren Helmut Bickel har reist rundt i Norge og klimpret på strenger med fantastisk utsikt i bakgrunnen.

Ad

Fra Borgund til Hjelle, Eidfjord til Bergen – Helmut Bickel fra Østerrike har vært der med ukulelen eller gitaren sin. På YouTube-kanalen sin har han lagt ut en rekke videoer av seg selv foran vakker natur og kjente landemerker.

Med fantastisk utsikt i bakgrunnen stiller han opp kameraet sitt og setter seg til rette for å klimpre kjente toner han synes passer til stedene han besøker.

 

Helmut besøkte Norge for første gang i fjor på oppfordring fra vennene sine, som fortalte om vakre landskap og fine folk. Sammen med kona gikk sommerferien i fjor til Norge, hvor de raskt oppdaget at vennene deres snakket sant.

– Jeg har aldri sett så vakkert landskap før, kanskje bortsett fra på Island, sier Helmut.

Med på turen var gitaren, og hva er vel mer naturlig enn å spille Beatles-klassikeren Norwegian Wood når man først er i Norge?

 

Dessverre ble det med bare én film fra den første Norges-turen, så årets sommerferie ble også lagt til Norge. Denne gangen ble gitarens lillebror, ukulelen, med.

– Den kan jeg ha med meg på hver eneste vandretur, sier Helmut.

To uker i Norge resulterte i seks videoer med ukulele-klimpring. På YouTube-kanalen hans kan du se Helmut spille gitar og ukulele flere steder over hele Europa.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad