Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Oslo
Oslo.
Photo: Den amerikanske ambassaden
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Her synger Tone Damli duett med den amerikanske ambassadøren

Ambassadør Samuel Heins la ut på tur med karaokebilen sin sammen med en popstjerne og en NRK-programleder.

Ad

I det som kjapt er på vei til å bli en årlig tradisjon har den amerikanske ambassaden i Oslo også i år sluppet en julevideo hvor de bidrar til den norske høytidsstemningen som best de kan.

I fjor vil nok mange huske smakstestingen av norsk julemat for de ansatte ved ambassaden, inkludert førstegangsmøter med smalahove og lutefisk.

 

I årets video er det den ferske ambassadøren Samuel Heins som må til pers.

Han hopper i bilen og drar ut i Oslos gater sammen med popartist Tone Damli og NRK-programleder Ole Torp i en trivelig – og noe surrealistisk – julesnutt som tydelig er inspirert av karaokebilturene til talkshowvert James Corden.

 

I videoen forklarer Heins bilturen som en jakt på norsk julestemning, noe som gjør at alle tre tar lykter på hodet mens Tone synger «Vi tenner våre lykter».

De kommer også gjennom både «Bjelleklang» og «Så går vi rundt om en enebærbusk», samtidig som ambassadør Heins får vist seg frem som et betydelig talent på norskuttale.

Heins, tidenes kanskje mest sporty ambassadør, ble utpekt som USAs utsending til Norge i februar i år. Han er opprinnelig fra Minnesota, en stat der mange av innbyggerne har norske aner.

Mer julestemning

Les også

Your Recently Viewed Pages