Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Paragliding in Aurland
Voss.
Photo: Aarhus Media.
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sjekk disse spektakulære videoene fra Ekstremsportveko 2016

Det gjøres mye storslått under Ekstremsportveko hvert år, og disse videoene gjør det hele ekstra spektakulært.

Ad

Hvert år samles ekstremsportutøvere fra hele verden i Voss for å delta på Ekstremsportveko. I år ble arrangementet holdt mellom 26. juni og 3. juli og nå begynner de fleste utøverne å få videoene av opplevelsene sine ut på nettet.

Det konkurreres i en rekke sporter under Ekstremsportveko, men sporten som skaper de mest spektakulære bildene er nok paragliding.

Fra toppen av en bratt fjellskråning tar de løpefart. Sekunder senere er det hundrevis av meter rett ned, og utsikten blir neppe bedre enn fra hengende  under en paraglider.

Det ser farlig ut, men Oslo paragliderklubb sier det er relativt trygt om man tar hensyn til vær og vind, evner og regler. Det er naturligvis en viss risiko ved å sveve to kilometer over bakken, men sporten er veldig sikkerhetsfokusert.

Paragliding kom til Norge allerede midt på 80-tallet, og det er i dag rundt 70 paragliderklubber og 1200 utøvere med et aldersspenn på 15-70 år godt fordelt over begge kjønn.

Mobiloperatøren One Call hadde også et paragliderteam på Esktremsportveko. Videoen deres vil få deg til å holde pusten:

 

Hvis du synes det ser spennende ut å henge hundrevis av meter over bakken arrangerer Oslo paragliderklubb kurs i Hemsedal i august.

Ta også en titt på denne sykkelvideoen fra stiene som brukes under Ekstremsportveko. Dette er ikke for den lettskremte.

 

Ekstremsportveko arrangeres hver sommer, og det konkurreres i en rekke ekstremsporter som blant annet skateboard, mountainbiking, rafting og basehopping.  

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad