Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Lyngsfjord Adventure
Lyngsfjord Adventure.
Photo: Lyngsfjord Adventure
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

I dag er aller siste frist til å stemme på Reiselivsprisen 2016

Er det Kristiansand Dyrepark, Høyt og Lavt Aktivitetspark, eller Basecamp Spitsbergen som fortjener utmerkelsen?

– Det var en helt utrolig opplevelse å høre Lyngsfjord Adventure bli lest opp, sier Morten Pettersen. For snart et år siden satt han i salen på Oslo Plaza og fikk høre selskapet, der han er driftsleder, bli lest opp som vinneren av Reiselivsprisen 2015.

– Like før hadde vi fått se videoer fra hver av de nominerte, og tenkte at det var to virkelige gode kandidater vi konkurrerte mot. Jeg regnet med at det skulle bli en av dem, sier Pettersen til Visitnorway i dag.

De to andre var Svinøya Rorbuer og Destinasjon Røros. Da Lyngsfjord Adventure likevel stakk av med utmerkelsen, var det en lettelse.

– Vi skjønte at vi har gjort en god jobb. Det var et veldig godt bevis på at vi har gått den riktige veien, sier Pettersen, som forteller at prisen har betydd mye.

Det er ikke pengepremien han trekker frem, men snarere anerkjennelsen.

– Og ikke minst den nasjonale anerkjennelsen. Vi er blitt satt enda mer på kartet, og folk vet hvem vi er. Det gjør også at vi er blitt enda mer målrettet og kvalitetsbevisst, og jobber like hardt og enda hardere nå for å holde kvaliteten oppe.

Nå er det en ny vinner som skal kåres. Det står mellom Basecamp Spitsbergen AS, Høyt og Lavt Aktivitetspark AS og Kristiansand Dyrepark.

Prisen skal gå til den som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte. Opplevelsen skal ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål.

Hvem som fortjener den, er blant annet opp til deg. Og i dag er aller siste frist for å stemme. 

Prisen er på 250 000 kroner samt fri deltakelse på Norwegian Travel Workshop. Ja – og så anerkjennelsen.

Det de imidlertid ikke vinner, er en ferie. Som Pettersen sier det:

– Vi kan ikke hvile på «laurbæran».

Du kan stemme på årets kandidater her. Frist for å stemme er 1. juni. Vinneren offentliggjøres på Kick-Off Reiseliv i Oslo 8. september.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad