Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rockehotell
Rockehotell.
Photo: Comfort hotel
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

I dette splitter nye hotellet kan du spille inn en hit fra senga

Comfort Hotel Karl Johan frir til kreative gjester med studio og spesialdesignede musikkrom.

I rockens gullalder var band og artister beryktet for trangen til å tømme hotellbaren og rasere hotellrom. Den slags oppførsel er nok ikke - heldigvis for hotellene - fullt så vanlig lenger.

Dagens artister er derimot opptatt av å jobbe døgnet rundt, og det har splitter nye Comfort Hotel Karl Johan, som åpnet dørene lørdag, valgt å ta konsekvensene av. De bygger nemlig et musikkstudio inne i hotellet, som artistgjester skal få anledning til å bruke.

- Oslo har et fantastisk musikkmiljø, og er også en attraktiv by for musikkbransjen internasjonalt. Ofte har artister noen timer til overs de er i byen, og siden det er litt mangel på studioer tenkte vi det ville vært litt kult om vi kunne tilby det, forklarer Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan, til Visit Norway.

 

Lights up baby! Our new sign for #comforthotelkarljohan is ready. #nordicchoice #sign #oslo #norway #openingsoon #visitoslo #bigcitylife #light

Et bilde publisert av Comfort Hotel Karl Johan (@comfortkarljohan)

 

I tillegg til musikkstudioet blir to av de 181 rommene spesielt innredet for å kunne spille inn musikk, også for gjester som ikke har fullt så avanserte behov at de trenger et fullt utstyrt studio. Her skal du få anledning til å koble deg på med egen datamaskin og spille inn musikk, «liggende i hotellsenga».

Rommene blir innredet i samarbeid med Warner Music Norge, med klenodier - for eksempel gullplater og trofeer - fra internasjonal og norsk musikkhistorie.

- Det er fantastisk kult at Oslo får et hotell med innspillingsfasiliteter inhouse. Vi vet at mange besøkende vil sette pris på å bo et sted hvor det er tilrettelagt for kreativitet og produksjon rett utenfor soverommet. Kjærlighet til musikk og kultur er helt i tråd med Warner Musics verdier, så det var ingen tvil om at vi ville støtte prosjektet, sier Guttorm Raa, General Manager Warner Music Norge.

Studioet bygges for øvrig i samarbeid med musikkollektivet Need Music, bestående av dj’s, musikere, vokalister og musikkprodusenter. Musikkstudioet vil fungere som deres hovedkvarter, og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.

Comfort Hotel Karl Johan holder hus i historiske omgivelser i ”Frølich-bygget”, som i moderne tid har vært en viktig del av Oslos kulturliv, med flere kjente klubber og konsertscener.

Åpningen lørdag var for øvrig en «soft opening», og en offisiell lansering med mer brask og bram skjer i løpet av mai, ifølge Hotellmagasinet. Da er også studioet og innspillingsrommene på plass.

 

Oslo's råeste resepsjonsvegg og det råeste resepsjonscrewet! #comforthotel #comforthotelkarljohan #nordicchoicehotels

Et bilde publisert av Jeanette (@jeanettekleeein)

 

 

 

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad