Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Lofoten
Lofoten.
Photo: GORE-TEX® products / Flickr / _D4F7203
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kjører ski ned til surfestranda i vakker Lofoten-video

Tre skiproffer og en surfer tok turen til Unstad i Lofoten for å realisere drømmen om å surfe og kjøre ski på samme dag.

Ad

I april i fjor reiste skiproffen Greg Hill sammen med kollegene Nico Zacek og Seb Michaud opp til Unstad i Lofoten sammen med proffsurfer Simon Strangfeld for å kjøre ski og surfe på én og samme dag.

Turen foregikk i regi av klesmerket Gore-Tex, som har publisert en vakker video hvor den veldige naturen i Lofoten virkelig kommer til sin rett, samtidig som skiproffene fraktes rundt med båt på en usedvanlig mild og vennlig sjø – som likevel vet å by på bølger når surfebrettene kommer frem.

 

Turen var ledd i en konkurranse hvor en gruppe heldige var blitt plukket ut til å få møte proffene og oppleve Lofoten fra sin beste side. Alle deltagerne bodde sammen på idylliske Lofoten Ski Lodge, og later til å ha opplevd en helt spesiell uke.

– Det er helt utrolig her, sier Hill i et av blogginnleggene som ble publisert fra turen.

Canadieren er kjent for sine toppturer og for å ha tilbakelagt tilsammen 600.000 høydemeter i løpet av kun ett år. Likevel, landskapet i Lofoten later til å ha gjort inntrykk.

– Der står du, alene på en fjelltopp, og ser utover et fascinerende fjellandskap midt ute på det norske havet.

Tyske Strangfeld sier på sin side:

– Det å surfe i Skandinavia – så langt nord som er mulig for et menneske – har alltid stått på lista mi over ting å gjøre før jeg dør. Og endelig får jeg lov!

Og for Zacek viste Lofoten seg å være det beste fra to verdener.

– Dette er å oppfylle en gammel drøm om å smelte sammen de to lidenskapene mine, sier han.

– Om vinteren er jeg en skikkelig snøglad person, ingen tvil om det, men om sommeren er det havet og bølgene som tiltrekker meg. Mulighetene vi har her i Lofoten finnes ikke noe annet sted på planeten. For mer informasjon om surfemulighetene i Unstad kan man ta turen innom sidene til Unstad Arctic Surf.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages