Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Lofoten
Lofoten.
Photo: GORE-TEX® products / Flickr / _D4F7203
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kjører ski ned til surfestranda i vakker Lofoten-video

Tre skiproffer og en surfer tok turen til Unstad i Lofoten for å realisere drømmen om å surfe og kjøre ski på samme dag.

Ad

I april i fjor reiste skiproffen Greg Hill sammen med kollegene Nico Zacek og Seb Michaud opp til Unstad i Lofoten sammen med proffsurfer Simon Strangfeld for å kjøre ski og surfe på én og samme dag.

Turen foregikk i regi av klesmerket Gore-Tex, som har publisert en vakker video hvor den veldige naturen i Lofoten virkelig kommer til sin rett, samtidig som skiproffene fraktes rundt med båt på en usedvanlig mild og vennlig sjø – som likevel vet å by på bølger når surfebrettene kommer frem.

 

Turen var ledd i en konkurranse hvor en gruppe heldige var blitt plukket ut til å få møte proffene og oppleve Lofoten fra sin beste side. Alle deltagerne bodde sammen på idylliske Lofoten Ski Lodge, og later til å ha opplevd en helt spesiell uke.

– Det er helt utrolig her, sier Hill i et av blogginnleggene som ble publisert fra turen.

Canadieren er kjent for sine toppturer og for å ha tilbakelagt tilsammen 600.000 høydemeter i løpet av kun ett år. Likevel, landskapet i Lofoten later til å ha gjort inntrykk.

– Der står du, alene på en fjelltopp, og ser utover et fascinerende fjellandskap midt ute på det norske havet.

Tyske Strangfeld sier på sin side:

– Det å surfe i Skandinavia – så langt nord som er mulig for et menneske – har alltid stått på lista mi over ting å gjøre før jeg dør. Og endelig får jeg lov!

Og for Zacek viste Lofoten seg å være det beste fra to verdener.

– Dette er å oppfylle en gammel drøm om å smelte sammen de to lidenskapene mine, sier han.

– Om vinteren er jeg en skikkelig snøglad person, ingen tvil om det, men om sommeren er det havet og bølgene som tiltrekker meg. Mulighetene vi har her i Lofoten finnes ikke noe annet sted på planeten. For mer informasjon om surfemulighetene i Unstad kan man ta turen innom sidene til Unstad Arctic Surf.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad