Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Lofoten
Lofoten.
Photo: RED
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Lofoten på ski og sykkel ser fantastisk ut i ny film

Eventyreren Brody Leven drar med seg ski og sykkel nordover for å sykle seg gjennom Lofoten i vakker ny mini-dokumentar.

Ad

Denne helga hadde filmen «Pedal to Peaks: Norway» premiere som en av hovedfilmene under 5 Point Film Festival i skibyen Aspen i Colorado. Filmen følger skiproff og Instagram-kjendis Brody Leven på hans 56 mil lange sykkeltur gjennom Lofoten i april i fjor.

Filmen er foreløpig ikke på nett, men i to lange teasere får man en saftig titt på de usedvanlig vakre bildene av Lofoten turen resulterte i. Snødekkede fjell, knallblå himmel, røffe landskaper fylt med kampesteiner, en elg som lusker i det grønne og idyllisk camping ved sjøen er bare noe av det man får glimt av her.

“My favorite vegetable is pineapple and ham.” - @joeyschusler #PedalToPeaks

Et bilde publisert av Brødy Leven (@brodyleven)

 

I det første klippet, «Pace», snakker Leven om kunsten å bevege seg sakte nok til virkelig å oppleve stedet han utforsker.

 

– Livet mitt er som for de fleste av oss. Mobilvarsler, trafikk, oppvask, fakturaer, skjermer, bensinpriser, sengetøy, regneark. Det går kjapt. Det sies at livet vil suse forbi hvis du blunker, men jeg forsøker å sette ned farten, å leve mens jeg blunker.

Over bilder hvor han seiler ned veldige bakker på skiene sine og tråkker sakte, men sikkert mot målet, sier han videre:

– Farten jeg beveger meg i avgjør om jeg utforsker eller bare beveger meg. Når jeg bruker mine egne krefter, er jeg aldri så rask at jeg går glipp av en sjanse til å utforske.

Et annet klipp, en reklame for en solcelleprodusent, viser mer av selve sykkelturen og campinglivet.

 

Selv om det ser nydelig ut, var det ifølge Aspen Times alt annet enn en enkel tur, mye på grunn av tidspunktet Leven valgte for turen. Sykkeltilhengeren hans brøt sammen etter 54 meter, våren startet tidlig med mye snøsmelting, og en av de to følgesvennene ble nødt til å pakke sammen tidlig og dra hjem.

Likevel later det til at Lofoten ga mersmak for amerikaneren.

– Jeg har endt opp med å verdsette de mer uheldige turene, de som virkelig utfordrer deg fysisk og mentalt, sier Leven til avisen.

– Det er vanskelig å forklare hvorfor, men jeg tror alle kan relatere til det på en eller annen måte.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages