Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Michael Gunnulfsen, Truls Skeie, Andreas B. Pedersen & Bendik S. Hansen Michael Gunnulfsen, Truls Skeie, Andreas B. Pedersen & Bendik S. Hansen
Michael Gunnulfsen, Truls Skeie, Andreas B. Pedersen & Bendik S. Hansen.
Photo: Dan Taylor/MediaPunk.io
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Få reisetips av lokale og andre reisende

Ved hjelp av en ny norsk app skal det bli enkelt å oppleve storbyer.

Ad

Routes.guide er en ny tjeneste utviklet av en norsk gjeng som vil gjøre det enklere for reisende å finne spennende ting å se og oppleve mens de er ute på tur.

– Brukerne lager og deler ruter med andre, så når de ankommer en ny by, kan de enkelt finne unike opplevelser uten å ha planlagt oppholdet på forhånd, sier businessutvikler Henrik Sæther.

Hver rute er utstyrt med et kart med veibeskrivelser og informasjon om kollektivtransport. Bilder fra blant annet Instagram, og anmeldelser fra tjenester som Yelp, er også inkludert i ruten.

– Ambisjonen er å bli en global tjeneste folk bruker når de er ute og reiser, og som kan bidra til å finne de gode og lokale opplevelsene, sier Sæther.

Ideelt i storbyen

Det er fort gjort å gå seg vill i informasjonen og mulighetene når man besøker en storby. Det problemet håper Routes.guide å kunne hjelpe deg med.

– Med Routes.guide kan du oppleve byen slik de lokale ville anbefalt det, uten å bruke tid på å finne ut av dette selv. Med eksisterende løsninger må du bruke lister over de ti «beste» restaurantene i Paris, og en annen liste over ti museer, alt uavhengig av lokasjon, for å planlegge. De kan være en time med buss unna hverandre, og du må planlegge transporten selv. Med Routes.guide trenger du kun å laste ned appen, og ett minutt senere har du en relevant og planlagt rute i hånda, forteller Sæther.

Routes.guide app

Sandbox-prosjekt

Prosjektet ble startet av Michael Gunnulfsen og Andreas Pedersen fra FINN.no etter at de jobbet med ideen under FINNs innovasjonsdag for litt over et år siden. Siden den gang har prosjektet vært en del av FINNs Sandbox-program, som er en slags kuvøse der de støtter gründerideer. FINN bistår prosjektet med blant annet resurser, IT-struktur og serverutleie.

– Vi jobber med å markedsføre første versjon av appen, samtidig som vi ser etter relevante samarbeidspartnere. Vi er fortsatt i en tidlig fase, men har fått bekreftet behovet og en stor interesse for produktet, forteller Sæther.

Last ned appen i App store eller Google Play.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad