Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Lofoten
Lofoten.
Photo: Field Productions/Youtube
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Norsk artist bruker Lofoten-natur når han skal slå gjennom i utlandet

Norges nye musikkeksport Madden satser på et livsbejaende landskap i videoen til «Alive».

Ad

Hva skjer når man kombinerer tre ting – norsk musikk, norsk videoproduksjon og norske ekstremsportutøvere – der nordmenn er i toppsjiktet i verden?

Det blir ganske magisk, spør du oss.

Norsk elektronisk musikk har et svært godt rykte, og kan høres på klubber over hele verden, enten det er Røyksopp, Todd Terje eller Kygo.

I dette tilfellet dreier det seg om Marius Njølstad, som skapte store overskrifter da han tidligere i år havnet på Billboard-lista med sin første singel under artistnavnet Madden. Han har nå kommet med en ny singel, kalt «Alive», og denne har fått en video der norsk natur og ekstremsport har en prominent plass.

 

Musikkvideoen – som har nesten 90 000 visninger på Youtube etter bare noen dager – er produsert og regissert av Field Productions, som er svært kjente i ski- og snowboardmiljøet etter å ha laget skifilmen Supervention i 2013.

Oppfølgeren, Supervention 2, kommer senere i år.

– Vi ville bruke norsk natur til å fremme ideen om å føle seg levende, sier Njølstad til Visit Norway.

I musikkvideoen følger vi først surf- og snowboardess Fredrik Evensen på surfebrettet langs de værbitte strendene og vikene Lofoten har å by på.

Så tas vi opp i høyden og ned igjen, i fløyelsmyk pudder med brettet festet på beina.

– Jeg har aldri vært i Lofoten selv, men det ser helt sinnsykt ut. Jeg har planer om å reise dit nå, på grunn av videoen, innrømmer Njølstad.

Surfing i Lofoten skjer for øvrig gjennom hele året, og helt siden 1960-tallet har surfere reist til tettstedet Unstad i jakten på den perfekte bølgen.

Den arktiske naturen og surferne i fri utfoldelse er et vakkert skue, noe en av verdens ledende fotografer foreviget tidligere i år.

Les mer

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad