Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hemsedal
Hemsedal.
Photo: Kalle Hägglund
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Når skiene er låst vekk i boden, kan du kjøre trehjulssykkel i Hemsedal

Våren kommer, men skiheisen slutter ikke å gå. Fra sommeren av kan du sette utfor bakkene i Hemsedal på helt nye «Mountain carts»

Snøen smelter og skituristene fordufter. Men de fantastiske alpinanleggene rundt om i landet går selvsagt ingen steder selv om våren og sommeren melder seg.

Mange har oppdaget gleden og adrenalinet i å ta en terrengsykkel opp stolheisene og sette utfor henget. Nå kommer det et helt nytt, og mer familievennlig tilbud – uten at det er noe mindre moro.

Nemlig Mountain Cart. Fra sommeren av kan du prøve det i Hemsedal.

– Vi bruker grusveiene i skisenteret, så du får en lengre tur som ikke er så bratt, sier Marit Foss, prosjektleder i Hemsedal Aktiv.

Farkostene tar du med opp skiheisen. De minner om store trehjulssykler, krysset med en go-kart og en ATV. Men det er ingen pedaler eller motor.

Det er en robust ramme og gode bremser, så du trenger ikke mer beskyttelse enn en hjelm og et par solbriller – men de vågale kan likevel slippe seg løs og få god fart nedover.

Hemsedal

Prøv mountain Cart og sus ned bakken på en "voksen trehjulssykkel"!
Hemsedal.
Photo: Hemsedal.com

– Det er et produkt som du kan oppdage og så reise og prøve med en gang, uten å måtte ha på full rustning. Når du føler deg trygg kan du likevel slippe opp bremsene og ha det moro, sier Foss.

Familier som vil oppleve dette sammen, kan ha med de yngste i fanget til en voksen. Samtidig ville kartene i seg selv tåle mer ekstrem kjøring.

– Det er som et par ski. Du kan bruke dem til å stå i barnebakken eller å kjøre ned Mount Everest. Vi vil i utgangspunktet ha et bredt produkt som er tilgjengelig for alle, men vi kan også tilby offroad-kjøring til grupper om har lyst på tøffere opplevelse, sier Foss.

Farkostene kan leies for enn halv eller hel dag på Hemsedal.com. Sesongen starter 24. juni.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad