Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Reinebringen, Lofoten Reinebringen, Lofoten
Credits
Reinebringen, Lofoten.
Photo: Steven Henriksen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opp hit er det en tøff tur – men det betaler seg i denne utsikten

Fjellturer, midnattssol, friske sommerfarger, fred og ro. Alt dette hører sommeren til, og alt dette ser du også i ukas beste bilder.

Ad

Så du vårt fremhevede bilde forrige uke? Det var tatt i vannkanten med utsikt mot de majestetiske tindene på Lofoten, der de badet i det varme lyset fra kveldssola.

Denne uken har vi et bilde tatt fra nesten samme sted, men i den andre retningen – nemlig motsols fra toppen av Reinebringen.

– Turen er ganske tøff, i bratt og løst terreng. Likevel har lokasjonen flere tusen besøkende hver sommer. Det er sånn sett lett å forstå når du når toppen og får oppleve utsikten, skriver fotograf Steven Henriksen på Facebook.

Turen gås på eget ansvar og anbefales ikke for barn. Men som han sier – det er unektelig vakkert. Les mer om hvilke hensyn du bør ta i fjellet.

Har du et blinkskudd du vil dele med oss, post det på veggen vår på Facebook! Her er resten av deres beste bilder fra uka som gikk.

Kvænangen

Credits
Badderen, Troms.
Photo: Eivind Johansen

Dette fredfulle bildet er det Eivind Johansen som har tatt, ved Badderen, i Kvænangen kommune i Nord-Troms. Det er Kvænangstindan vi ser rett frem, med høyeste topp 1178 meter over havet.

Flø i Ulstein

Credits
Flø, Ulsteinsvik.
Photo: Hege Lorentzen

Bygda Flø ligger rett ut mot havgapet på Sunnmøre, utsatt for vær og vind. De har under 200 innbyggere, men likevel både kunstgalleri, eget idrettslag og Moods of Norway-butikk. Dette bildet er det Hege Lorentzen som har delt. Tusen takk!

Rørvik

Credits
Hurtigruten, Folda.
Photo: Harald Mikal Halvorsen

Hurtigruta M/S Richard With er på tur over Folda i kveldssola – sørgående rute. Klokka 23.00 ble skipet fanget i denne nydelig eksponeringen av Harald Halvorsen, tatt ved Rørvik.

Svolvær

Credits
Svolvær, Lofoten.
Photo: Odd-Petter Jensen

Vi har enda et bilde fra Lofoten, denne gangen Svolvær. Du kan prøve å gjette når det er tatt? Vi gir svaret med en gang: Det var 03.00 om natta, opplyser fotografen, Odd-Petter Jensen. Flottere lys kan vi ikke be om. Med det ønsker vi dere alle en god helg!

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad