Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
City lights in Oslo at night
Oslo.
Photo: VisitOSLO/Saad Butt
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Oslo kåret til Europas mest trendy reisemål

Som eneste europeiske by har nettstedet Hotels.com inkludert Oslo blant årets ti mest attraktive destinasjoner for amerikanere.

Oslo er en av Europas raskest voksende hovedsteder. Byen får samtidig et enorm ansiktsløft, i form av omfattende byutviklingsprosjekter og en masse ny og prominent arkitektur.

Det er en forvandling som blir lagt merke til av stadig flere turister.

Nå melder Hotels.com at etterspørselen for reiser til Oslo har økt med over 180 prosent siden 2013 - den største økningen av alle europeiske reisemål.

 

Etterspørselen vil etter alle solemerker fortsette å stige. Det toneangivende nettstedet spår at Oslo vil seile frem som den mest attraktive destinasjonen i Skandinavia for amerikanske reisende i 2016.

Faktisk er Oslo det eneste Europeiske reisemålet på deres topp 10-liste!

Administrerende direktør i Visit Oslo, Bente Bratland Holm, forteller til Dagens Næringsliv at turistene som besøker Oslo viser et vesentlig større spenn av interesser enn tidligere.

– De etterspør helt andre ting enn for bare fem år siden. Nå handler det ikke om natur, men om byutvikling, arkitektur, kunst og kultur, sier hun – og legger til at veksten fra USA startet før den norske kronekursen gikk til bunns.

Vestlandet, med sine fjorder og fjell, er en annen region som kan forvente flere turister i år. Ålesund og Geirangerfjorden hadde over 700 000 besøkende hver i fjor, men begge steder vil 2016 bli enda bedre, spår NRK.

 

En liten bonus til slutt: Har du ikke fått med deg hvordan den norske Youtube-brukeren nyter morgenkaffen sin, bør du kikke på filmen under. Mange av dem som reiser hit i år, tar med seg dette som sitt førsteinntrykk av nordmenn.

 

 

 

Les også