Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Oslo
Oslo.
Photo: World of Movement
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Se utrolige triks med utrolig utsikt!

I fire år har en gjeng med «trickere» planlagt, filmet og redigert en film med vanvittige triks fra hele Norge.

Ad

I 2012 startet en gjeng med «trickere» planleggingen av en tur gjennom Norge. Planen var å kjøre hele landet på langs, gjøre triks i majestetisk natur og lage en film av hele turen.

Rundt 8000 kilometer senere er turen kokt ned til en drøyt 13 minutter lang film, og planene om å gjøre forbløffende triks med like forbløffende utsikt er i hvert fall innfridd.

«Tricking» er ifølge Wikipedia en treningsdisiplin som kombinerer spark fra kampsport med saltoer og andre elementer fra turn samt dansebevegelser fra breakdance.

I filmen ser vi atletene gjøre imponerende triks og et utall rotasjoner på steder som Preikestolen, Hardanger, Oslo, Trondheim, Bergen og naturligvis på reisens mål: Nordkapp. Nesten tre uker brukte gjengen på turen fra helt sør til helt nord.

 

– Vi hadde kjørerute og alt mulig planlagt på forhånd, men alt ble forandret hele tiden. Jeg synes endringer er en god ting. Hvis vi ikke er åpne for forandringer, vil vi ikke vokse på dem, sier produsent for filmen, Armin Houman.

– Det finnes ikke ord for å beskrive denne turen, sier filmmaker Tommy Røed i filmen.

På sin ferd gjennom Norge bestiger de fjell, krysser fjorder og treffer både reinsdyr og hjelper en skadd kråke. Og gjør naturligvis massevis av triks foran kjente landemerker, som Nidarosdomen og Frognerparken.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages