Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Oslo
Oslo.
Photo: Kjersti Lier
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sjekk ut Instagram-blinkskuddene fra tåke-Oslo

Oslo har hatt en rekke tåkete morgener i det siste. Hovedstadens fotoentusisaster har ikke latt sjansen gli forbi.

Ad

De siste ukene har Oslo jevnlig vært innhyllet i tåke i morgentimene, noe som har ført til en liten praktrekke av flotte bybilder på Instagram.

 

#oslo #oslofiord #photographs #ice #oslove

Et innlegg delt av BeccaJagerJones (@bbearjj)

 

Araiz 💙☁

Et innlegg delt av Anine Knudsen (@spanine)

En av dem som har latt seg inspirere er Kjersti Lier, en aktiv hobbyfotograf som til daglig jobber som salgssekretær i et firma som selger kontorrekvisita.

 

Hello, everyone 🖑 #me #selfie #selfportrait #mirror #oslo #barcode #oslove #colors #colorful

Et innlegg delt av Kjersti Lier (@mazarin_)

Lier er opprinnelig fra Lierfoss, men flyttet til Oslo i 2001 og har tatt bilder av byen nesten like lenge som hun har bodd her.

– Det er mange steder å utforske, selv om jeg har holdt på en stund. Motivene er en lett blanding av by og natur, alt jeg finner interessant. Jeg liker landskapsbilder og skog, og så er jeg veldig opptatt av gamle sykler.

Da tåka kom sigende, ble Lier litt ekstra ivrig.

– Den skaper en litt mystisk stemning. Det er litt spesielt at det ligger et slør av tåke over hele byen, den får et helt annet utseende.

Lier bor i femte etasje på Sinsen, og har utsikt over Oslofjorden fra balkongen sin.

– Det har vært ekstremt mye tåke på morgenen nå i januar og februar, hver dag når jeg har stått opp. Mange dager har jeg ikke har sett fjorden i det hele tatt, og bygningene der forsvinner i tåka.

Et av bildene hun selv trekker frem er et hun tok ved T-banen på Holmenkollen.

– Her er det stemningen og fargene, at alt bare forsvinner. Man kan bare tenke seg hva som finnes inne tåka, som man ikke ser.

En annen favoritt er dette, fra operataket:

– Her liker jeg refleksjonen i bildet, og det at man kan tenke litt på hva dama går og tenker på.

Favoritten fra de siste dagene er likevel dette bildet av en kvinne som går på en sti gjennom tåka på vei opp fra Holmenkollen stasjon.

– Jeg liker godt stemningen her. Hun er helt inntullet i tåke, og gir en god målestokk på hvor stort treet i bildet er. Jeg hadde en idé om at jeg kanskje kunne få et fint bilde med tåke i Oslo-gryta med sol på Holmenkollen. Da jeg kom til Holmenkollen, så var tåka tjukk som grøt, slik den ofte er i Kollen. Jeg ble stående og ta bilder av et tre, og sto og venta litt på at det kanskje kom noen som kunne bli med på bildet. Det tok ikke lang tid før dama kom gående.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad