Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Maaemo, Oslo
Maaemo, Oslo.
Photo: Maaemo
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Stjernedryss! Her er årets norske Michelin-restauranter

Tre stjerner til Maaemo, og stjerne til Stavanger.

Den er respektert, men også fryktet - en enkelt stjerne i Michelin-guiden kan nemlig bety en helt avgjørende forskjell for norske restauranteiere. Er det én guide verdens matentusiaster navigerer etter når de reiser til nye steder, er det nemlig Michelin.

Årets stjerner er nettopp delt ut på en pressekonferanse i København, og her var det flere grunner til å juble sett med norske matøyne. Tre stjerner til flaggskipet Maaemo i Oslo er en bragd som kommer til å bli lagt merke til langt ut over Norges grenser.

Også gøy med stjerne til nykommerne Kontrast i Oslo og Re-Naa i Stavanger. Fauna, som legger ned til sommeren, og Statholdergaarden, beholdt også sine stjerner.

Gratulerer, alle sammen! Her er årets Michelin-restauranter i Norge:

Tre stjerner:

Maaemo, Oslo

Maaemo serverer kun mat basert på økologiske råvarer og naturlige ingredienser. Her får v kjøtt, fisk og fugl, grønnsaker, bær og urter som norske produsenter dyrker frem.

Kombinert med et innovativt kjøkken og ansatte som får sette sitt personlige preg på maten, drikken og opplevelsen, er Maaemo alt du forventer av et spisested i internasjonal toppklasse.

En stjerne:

Re-Naa, Stavanger

Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, som blant annet har vært Årets Kokk to ganger, Årets Kjøkkensjef, og mangeårig Manager for det norske Kokkelandslaget, som under hans ledelse bl.a ble OL-vinner i Erfurt 2008. Sven Erik Renaa har også utgitt flere kritikerroste kokebøker.

Kontrast, Oslo

Gastro-bistro på Vulkan med et moderne kjøkken som fokuserer på norske og økologiske råvarer i sesong. Menyen skiftes daglig og komponeres alltid ut ifra hvilke tilgjengelige råvarer som er best akkurat den dagen. Maten serveres som mellomstore retter, og du bestiller en rett av gangen til du føler deg fornøyd.

Statholdergaarden, Oslo

Statholdergaarden er Bernt Stiansens gourmetrestaurant. Stiansen ble i 1993 Norges første verdensmester i kokekunst. Restauranten har også et helt særegent interiør med røtter fra 1600-tallet.

Fauna, Oslo

Gourmetrestaurant ved Solli plass med høy kvalitet i alle ledd, spennende mat og service av ypperste klasse. Kjøkkenet på Fauna er nordisk og innovativt, og menyen består av en femretter som kan utvides med flere retter mot et tillegg i prisen. NB: Stenger sommeren 2016.

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad