Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Munkebu, Lofoten
Munkebu, Lofoten.
Photo: ManfredStromberg.com/Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

The Guardian har fått opp øynene for norske hytter

Landet vårt har noen fabelaktige overnattingsmuligheter, og det har også den store britiske avisen The Guardian fått opp øynene for.

Ad

Rett før helgen listet den britiske avisen The Guardian opp noen av de flotteste stedene å overnatte i Norden, og fem norske hytter og overnattingssteder fikk plass på listen.

Svinøya rorbuer i Lofoten

Rorbuer har lang og stolt tradisjon i Nord-Norge, og med en natt eller to i rorbuene på Svinøya i Svolvær i Lofoten er du garantert rike naturopplevelser. Rorbuene ligger plassert midt i mellom fiskemottak, brygger fiskehjeller og annen gammel bebyggelse. Med storhavet på den ene siden og lofotfjell på den andre er du nærmest garantert et minne for livet her.

Grande hytteutleige i Geirangerfjord

Helt nede ved vannet i Geirangerfjorden ligger det flere hytter man kan leie. Alle hyttene er utstyrt med kjøkken, og har lett tilgang til dusj og baderom. Har du lyst til å oppleve den spektakulære utsikten på nærmere hold, tilbyr Grande hytteutleige også utleie av kajakker og motorbåter du kan bruke til å ta deg videre inn i UNESCO-beskyttede fjorden.

Breidablik, Bergen

På fjellet Breidablik like utenfor Bergen ligger noen av de over 450 hyttene Den norske turistforeningen drifter. Faktisk er det en liten landsby med hytter bygget nesten utelukkende i stein. Fra toppen av fjellet har man fantastisk utsikt over skogkledde daler og innsjøer omringet av andre fjelltopper. Alle hyttene til turistforeningen på Breidablik har kjøkkenutstyr, sengetøy, gass og ved. Hyttene er bare åpne på sommeren, mellom juli og midten av september.

Bøyum camping, Sognefjord

I sørenden av Sognefjorden ligger familieeide Bøyum camping. Sju kilometer unna kontinental-Europas største isbre, Jostedalsbreen, er det gode muligheter for flotte turopplevelser. Det er også mulig å prøve seg på laksefiske i nærheten. Hyttene er utstyrt med kjøkken, dusj og baderom.

Oslofjorden, Akershus

På en av de største øyene i den 12 mil lange Oslofjorden, Brønnøy, ligger det ei hytte med plass til seks personer. Plassert kun en liten sprint unna havet ligger alt til rette for en rolig ferie med familien eller vennegjengen. Her har biler ingen adgang, men man får tilgang til sykler og tennisbane. Hytta har både kjøkken, vaskemaskin og peis. Trenger man litt urbant påfyll, er Oslo bare 15 minutter unna.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad