Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
The Thief, Oslo
The Thief, Oslo.
Photo: Marte Garman
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Oslo-hotell er kåret til Nord-Europas aller beste

300 000 lesere av reisemagasinet Condé Nast Traveler har talt: The Thief på Tjuvholmen er det beste hotellet man kan besøke i hele Nord-Europa.

Ad

– Den råeste hotellprestasjonen i norsk historie, sier Petter Stordalen til E24.

Eieren av The Thief er naturligvis storfornøyd med at 300 000 lesere av det amerikanske reisemagasinet Condé Nast Traveler nettopp har stemt fram livsstilshotellet på Tjuvholmen som Nord-Europas beste.

Foran svært tradisjonsrike hoteller som Hotel d'Angleterre i København og Grand Hôtel i Stockholm, for å nevne to.

Condé Nast Traveler er ingen hvem som helst i reiselivsbransjen. De har spesialisert seg på et kjøpesterkt publikum og har insistert på seriøs, uhildet journalistikk. Magasinet utgis av samme forlag som blant annet eier toppmagasiner som The New Yorker, Wired og Vanity Fair.

Med andre ord er dette en kåring som henger høyt, selv for et hotell som The Thief, som jo har vunnet en rekke internasjonale priser også tidligere.

Nå lover ledelsen ved å hotellet å jobbe knallhardt for å utvikle seg videre. Mye kommer til å skje både i Oslo og Norge framover, med en rekke nye hotellkonsepter under utvikling.

Petter Stordalen tror The Thief har gjort det mye mer attraktivt for en ny gruppe reisende å komme til Norge.

– Jeg er ikke i tvil om at introduksjonen av The Thief på det norske markedet har åpnet opp for en gruppe reisende med høy kjøpekraft som før ikke ville vurdert Oslo som destinasjon, uttaler Stordalen til E24.

Blant annet peker han på at 73 prosent av alle gjestene på The Thief er internasjonale, noe som er et svært høyt tall for et norsk hotell.

– Denne kåringer henger høyt og er positivt for Norge som reisemål. Den viser at Norge tilbyr helhetlige opplevelser og hoteller i verdensklassen som blir lagt merke til internasjonalt. Gratulerer til The Thief som har klart å skape en hotellopplevelse som skaper reiselyst og oppmerksomhet, sier Cathrine Pia Lund, direktør for Merkevaren Norge i Innovasjon Norge.

The Thief åpnet i januar 2013, og ligger nesten rett ved siden av det nye Astrup Fearnley-museet. Også ved hotellet kan du oppleve mye moderne kunst – blant annet en Anthony Gormley-statue i lobbyen, en Julian Opie-videoinstallasjon i heisen og et Andy Warhol-verk i restauranten.

Fru K, Oslo
Fru K, Oslo.
Photo: The Thief

Hotellestauranten Fru K dyrker kontrasten mellom nordisk mattradisjon og moderne matlaging, mens mange av de 119 hotellrommene har strålende utsikt over Oslofjorden.

Hotelledelsen har tidligere forklart sin filosofi på følgende måte:

– Vårt mantra er: behandle gjester som rockestjerner og rockestjerner som gjester!

Vil du se mer? Her får du en liten videoomvisning ved The Thief.

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages