Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Ørjan Bertelsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Totalrenovering fra Hurtigruten – se video av de nye interiørene

Moderne og skandinavisk, inspirert av arktisk klima og farvann. Slik blir Hurtigrutens nye flåte.

I løpet av de siste 120 årene er det å oppleve Norgeskysten blitt synonymt med Hurtigruten. Nå tilbyr de også polarferder og mange andre ekskursjoner rundt i verden.

Selskapet har gjort det godt, og er nå i full sving med å oppgradere og pusse opp flåten. De første skipene som får behandlingen er MS Kong Harald og MS Polarlys.

Nylig slapp de en guidet video-tur fra sistnevnte, der du kan se de nye interiørene:

 

– Interiørene gjenspeiler de utrolige kystlandskapene vi seiler forbi. Vi har gjort det stilrent og upretensiøst. Fargene er jordnære, og hentet fra kysten og havet. Det er utstrakt bruk av naturlige materialer som tre, skifer og lær, sier Hurtigrutens administrerende direktør, Daniel Skjeldam, i en pressemelding.

– Formene stammer fra naturen. Gjestene vil bli tatt imot av fasonger som kan minne om for eksempel ild, bølger og tang, fortsetter han.

Interiøret er moderne og Skandinavisk, men inspirasjonen stammer også spesifikt fra de arktiske farvannene der skipene seiler.

Det hele er tilrettelagt for Coastal Kitchen-konseptet, der de serverer fersk mat som er hentet fra små, lokale leverandører underveis. Skipene plukker opp råvarer i nesten hver eneste havn.

De neste skipene ut er MS Nordkapp, som er ferdig oppusset i april, fulgt av MS Nordnorge i november. Også det nye ekspedisjonsskipet MS Spitsbergen blir oppgradert.

– Eventyrlystne reisende i dag ser etter noe unikt og autentisk. Gjennom å fornye flåten kan vi tilby et førsteklasses miljø om bord skipene, som komplementerer det naturen har å tilby utenfor, sier Skjeldam.

Totalt består Hurtigrutens flåte av 14 skip.

 

 

Time-Lapse of #msmidnatsol in #Brønnøysund 🌄 Beautiful, right?

En video publisert av Hurtigruten (@hurtigruten)

 

 

 

March in Tromsø, Norway. The sky is on fire! #hurtigruten

Et bilde publisert av Hurtigruten (@hurtigruten)

 

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages