Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Kjøllefjord
Kjøllefjord.
Photo: Harald Mikal Halvorsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste: 5 bilder som får deg til å elske Vinter-Norge

Sendt inn av leserne.

Både turister og nordmenn fortsetter å sende inn deres blinkskudd via vår Facebook-side, noe vi naturligvis er svært takknemlige for. Her er fem av de beste som ble sendt inn denne uka.

Toppbildet her er fra fiskeværet Kjøllefjord i Finnmark, en liten perle innerst i Kjøllefjorden som har daglige anløp av Hurtigruten. Bildet er tatt av Harald Mikal Halvorsen. Tusen takk!

Les mer: Nordkapp og Vest-Finnmark

Nordmarka, Klæbu

Nordmarka, Klæbu.
Photo: Grete Øiamo

Klæbu like sør for Trondheim har flere naturområder for utfart, blant annet Nordmarka der dette er tatt. Det ser fristende ut å ta seg en skitur her, gitt. Foto: Grete Øiamo

Les mer: Trondheim

Ålesund

Ålesund.
Photo: Iwan Groot

«Ålesund kan være bakteppe for et nordisk eventyr», skriver National Geographic. Man kan ikke akkurat krangle på det, etter å ha sett dette bildet fra Iwan Groot.

Bergen

Bergen.
Photo: Tore Hagen

Som en av de viktigste hansabyene var Bergen for flere hundre år siden sentrum i den blomstrende handelen mellom Norge og resten av Europa. Bryggen er best bevart fra denne tiden og står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du i dag mange av byens restauranter, puber, håndverksbutikker og historiske museer. Takk for bildet, Tore Hagen!

Les mer: Bergen

Geilo

Geilo

Geilo.
Photo: Elisabeth Tellefsen
Åh, Geilo. Ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark ligger alpinanlegg og langrennsløyper og venter på oss. Foto: Elisabeth Tellefsen

Les mer: Geilo

 

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad