Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag
Trøndelag.
Photo: Grete Øiamo
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Det blomstrer, det smelter, det glimrer

Denne ukas bilder bruker hele fargespekteret, fra vårgrønn til dyp lilla. Våren fortsetter sin fremmarsj gjennom Norge.

Det er store kontraster mellom årstidene i Norge. Kanskje faller det oss derfor naturlig å stanse opp og virkelig ta glede i naturens gang? I alle fall skjer det virkelig noe når solen først kikker frem, i det som ellers har vært en ganske kald uke i mye av landet.

Folk samles ute, og nyter det. Vi går ut simpelthen for å oppleve våren. Det er synlig i bildet nedenfor, idet sola dukket opp over blomstrende trær på Carl Berners plass i Oslo.

I vårt fremhevede bildet ovenfor, er det imidlertid ingen mennesker å se. Snarere ser vi en sol som har omfavnet landskapet i en varm vårklem, og smelter vinteren vekk. Takk til Grete Øiamo for et utrolig foto, som er tatt utenfor Trondheim.

Husk at du alltid kan dele Norgesbildene dine med oss på Facebook.

Her er resten av ukas beste bilder:

Blomstring på Carl Berner

Carl Berner, Oslo.
Photo: Tommy Amundsen

Det har ikke akkurat vært den varmeste april måned i manns minne, men alle trærne som blomstrer i hovedstaden gjør at vi likevel får den gode, varme vårfølelsen. Foto: Tommy Amundsen.

Les mer om Oslo.

Kvænangen i Troms

Kvænangen, Troms.
Photo: Jarle Bjerkås

Denne solnedgangen skulle vi ønske vi hadde sett i levende live. Himmelen er farget i dyp rosa og lilla over fjord og fjell i Kvænangen, slik vi sjelden får se den. Foto: Jarle Bjerkås.

Les mer om Troms.

Bø i Vesterålen

Bø, Vesterålen.
Photo: Jan Helge Andersen

Snøen gjør retrett lenger og lenger opp på fjelltoppene ute ved havgapet i Vesterålen. På havnivå er det like før hele landskapet kler seg i sommerdrakt. Foto: Jan Helge Andersen.

Les mer om Vesterålen.

Flakstadøy i Lofoten

Flakstadøy, Lofoten.
Photo: Geir Halvard Nilssen

Til sist har vi et bilde som virkelig fanger noen av kontrastene i det norske landskapet. Bak det asurgrønne havvannet ved Lofoten reiser deg seg alpine, snøkledde fjell, og viser varme og kulde, vår og vinter i ett og samme bilde. Foto: Geir Halvard Nilssen.

Les mer om Lofoten.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad