Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
X-Games Oslo
Oslo.
Photo: Tomasz Majewski Photography
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Ekstrem skjønnhet i Oslo

Fest og folkeliv i hovedstaden denne helgen. Men også vakre solnedganger.

Denne uka startet X-Games, som for første gang i lekenes 20-årige historie er lagt til Oslo. Dermed er byen mer full av folk og liv og fester enn vanlig.

Akkurat folkelivet ser man ikke på bildet øverst - tatt av Tomasz Majewski. Derimot har han fanget de nydelige formene og den fantastiske solnedgangen ved anlegget som er satt opp på Tøyen.

Her er noen flere av bildene som er sendt inn til oss via vår Facebook-side i løpet av uka som har gått. Tusen takk, alle sammen!

Bø, Vesterålen

«Eventyrkommunen», kaller den seg, Bø kommune - og det er ikke så rart når man ser på dette bildet. Foto: Jan-Helge Andersen.

Lofoten

Det er fremdeles nordlyssesong i Lofoten, der fenomenet kan bli observert helt fram til april. Foto: Odd-Petter Tanke Jensen.

Maridalsvannet, Oslo

Maridalsvannet er den største innsjøen i Oslo kommune, plassert i Maridalen, mellom Nordmarka og Lillomarka. Også Oslos viktigste kilde til drikkevann. Foto: Tommy Amundsen.

Ladestien, Trondheim

Ladestien er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim. Her finner du åtte kilometer sti du kan gå eller jogge på, og området er preget av frodig natur - her blomstrer selja normalt allerede i februar. Foto: Aziz Nasuti

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad