Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vestvågøy, Lofoten
Vestvågøy, Lofoten.
Photo: Synnøve N. Lie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Folk og natur kler seg til fest

Denne uken meldte sommervarmen seg i mye av landet. Det er deilig, grønt og frodig – og akkurat i tide til 17. mai.

Det er straks 17. mai, og noen har prøvd ut bunaden allerede, som du kan se i ukens bilde ovenfor. Her ser vi Hanna Kristiansen i Lofotbunad, på toppen av fjelltoppen Mannen i Vestvågøy kommune – nettopp, du gjettet det, i Lofoten. Blomstene du ser på bunaden er de samme som du kan finne i landskapet omkring, opplyser fotografen, Synnøve N. Lie. Tusen takk!

Men også landet selv har kledd seg i en fargerik sommerdrakt nå, i den uken der sommertemperaturene virkelig meldte seg mange steder i Norge. Her er resten av ukas beste bilder, som er sendt inn til oss på Facebook. Der vil vi gjerne få se dine bilder også! Vi ønsker alle en flott langhelg og 17. mai.

Karmøy

Karmøy

Karmøy.
Photo: Dagmar Hansen

En vakker solnedgang i idylliske, stille omgivelser på vestlandskysten. Solen er delvis tildekt av et lavt skylag, og farger himmelen og sjøen i utrolig mange nyanser av oransje, lilla og rød. Takk til Dagmar Hansen for et fantastisk bilde fra Karmøy.

Urnes

Urnes, Sogn & Fjordane

Urnes, Sogn & Fjordane.
Photo: dronegutta.no

Urnes stavkirke er en av landets eldste, den stod antageligvis ferdig fra rundt 1140. Kirken er unikt dekorert med fantastiske mønstre skjært i treverket, og et flott interiør, og den var en av de første norske oppføringene på UNESCOs verdensarvliste. I dag eies kirken av Folkeminneforeningen. Kirken er vel verd et besøk, mener fotografen Vidar Aasvangen – og vi er helt enig.

Staveneset i Askvoll

Staveneset, Sogn & Fjordane

Staveneset, Sogn & Fjordane.
Photo: Harald M. Halvorsen

Det har vært varmt i lufta, og det var i alle fall varme farger over kysten, da Harald M. Halvorsen fanget en fiskeskøyte i kveldssola. Bildet er tatt ved Staveneset i Askvoll i Sogn og Fjordane. Tusen takk!

Trondheim

Trondheim

Trondheim.
Photo: Grete Øiamo

Å legge ut i en trebåt på en blikkstille vann i sommervarmen… det virker utrolig fredfullt. Alt lå til rette både for en båttur og et vakkert bilde i Trondheim, da Grete Øiamo var ute med kameraet denne uken – akkurat i tide til solnedgangen.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad