Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Steigen
Steigen.
Photo: Henriette B. Isachsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: frisk vårluft og nydelige turforhold

Pinsen og 17. mai har sørget for langfri og feststemning i Norge denne uka. Nå er det plutselig helg på ny – med nye turmuligheter.

En ny helg betyr flere muligheter for å snøre på turskoa, ta med niste, kamera og godt selskap – og legge ut i vårlige omgivelser ved fjell og fjord.

Helt grønt er det imidlertid ikke blitt på Steigen i Nordland, skal vi dømme etter det nydelige bildet over, tatt av Henriette B. Isachsen. Men det åpne havet og de snøkledde tindene passer uansett inn i den nasjonalromantiske stemningen.

Steigen er det samme stedet som nettopp fikk internasjonal oppmerksomhet under en galla i New York. Snorre Stinessen stakk av med fire priser under «arkitekturens Oscar», for de bemerkelsesverdige hyttene som lener seg ut over vannet der i nord.

Her er resten av ukas beste bilder, som vi har fått tilsendt på våre Facebook-sider. Tusen takk, og en riktig god helg!

Oppstryn

Oppstryn, Sogn & Fjordane.
Photo: Per Arild Kile

Hestehoven strekker seg mot solen ved vannkanten i Oppstryn, i Sogn og Fjordane. Det er sommerlig og idyllisk! Tusen takk til Per Arild Kile.

Åbødalen

Åbødalen, Sauda.
Photo: Mikal Lindøe

Dagen før nasjonaldagen vaiet allerede flagget i naturskjønne omgivelser ved denne koselige, gamle hytta. Det var nydelig vårvær og flotte turforhold i Åbødalen i Sauda kommune 16. mai. Takk til Mikal Lindøe, som sender oss bildet.

Steinsvik

Steinsvik, Troms.
Photo: Tommy Richardsen

Det er litt av en kontrast – det blikkstille vannet og den dramatiske himmelen. Tommy Richardsen har fanget en av de siste solnedgangene vi får se i Troms på en stund, før midnattssolen melder seg for sommeren.

Les mer om Troms

Kvænangen

Kvænangen, Troms.
Photo: Eivind Johansen

Eivind Johansen har tatt dette bildet fra Kvænangen kommune, der vi kan skimte de karakteristiske, snødekte Kvænangstindene litt mot venstre, over vannet. Det er en perfekt, eventyrlig komposisjon.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages