Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Buksnesfjorden, Vesterålen
Bø, Vesterålen.
Photo: Øystein Lunde Ingvaldsen /www.nordnorge.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Hjertene våre smelter (men ikke snøen)

Er seinvinteren den mest fotovennlige tiden av året? Bildene dere sender inn tyder på det.

Nordlyssesongen begynner så smått å nærme seg slutten, også i Nord-Norge, men det er fremdeles rikelig med tid til å ta noen heftige blinkskudd.

Noe bildet øverst her - tatt av Jens Andre Mehammer Birkeland - definitivt beviser. Bildet er fra Buksnesfjorden i Nordland.

Her er noen flere av bildene som er sendt inn til oss via vår Facebook-side i løpet av uka som har gått. Tusen takk, alle sammen!

Lillehammer

Lillehammerregionen strekker seg fra Rondane i nord langs Gudbrandsdalen til Lillehammer. Området gir deg det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by. Takk for bildet, Frank Halberg!

Mer om: Lillehammer

Tromsø

Polarbyen Tromsø er ikke bare full av kultur og historie, den er også et av de beste stedene for nordlys - som også Alessandro Belleli Photography beviser her. Tusen takk!

Mer om: Tromsø

Lofoten

Vinterfisket har vært, og er, en bærebjelke for Lofoten. Her kan du oppleve spenningen og atmosfæren om bord i en fiskebåt. Tørrfisk er hovedingrediens i mange av de smakfulle rettene som serveres på de lokale restaurantene, og fås også som snacks i de fleste butikkene. Lofoten er også kjent for sine mange fiskevær, der du kan leie en rorbu og nyte den vakre naturen fra «fjærsteinan». Foto: Geir Halvard Nilssen

Mer om: Lofoten

Trysil

Familievennlige Trysil er en av Norges største skidestinasjoner. Den uberørte naturen ga Trysil, som et av de første feriestedene i Europa, det prestisjetunge merket for Bærekraftig reisemål. Foto: Henrik Strømstad.

 

Mer om: Trysil

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages