Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Buksnesfjorden, Vesterålen
Bø, Vesterålen.
Photo: Øystein Lunde Ingvaldsen /www.nordnorge.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Hjertene våre smelter (men ikke snøen)

Er seinvinteren den mest fotovennlige tiden av året? Bildene dere sender inn tyder på det.

Nordlyssesongen begynner så smått å nærme seg slutten, også i Nord-Norge, men det er fremdeles rikelig med tid til å ta noen heftige blinkskudd.

Noe bildet øverst her - tatt av Jens Andre Mehammer Birkeland - definitivt beviser. Bildet er fra Buksnesfjorden i Nordland.

Her er noen flere av bildene som er sendt inn til oss via vår Facebook-side i løpet av uka som har gått. Tusen takk, alle sammen!

Lillehammer

Lillehammerregionen strekker seg fra Rondane i nord langs Gudbrandsdalen til Lillehammer. Området gir deg det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by. Takk for bildet, Frank Halberg!

Mer om: Lillehammer

Tromsø

Polarbyen Tromsø er ikke bare full av kultur og historie, den er også et av de beste stedene for nordlys - som også Alessandro Belleli Photography beviser her. Tusen takk!

Mer om: Tromsø

Lofoten

Vinterfisket har vært, og er, en bærebjelke for Lofoten. Her kan du oppleve spenningen og atmosfæren om bord i en fiskebåt. Tørrfisk er hovedingrediens i mange av de smakfulle rettene som serveres på de lokale restaurantene, og fås også som snacks i de fleste butikkene. Lofoten er også kjent for sine mange fiskevær, der du kan leie en rorbu og nyte den vakre naturen fra «fjærsteinan». Foto: Geir Halvard Nilssen

Mer om: Lofoten

Trysil

Familievennlige Trysil er en av Norges største skidestinasjoner. Den uberørte naturen ga Trysil, som et av de første feriestedene i Europa, det prestisjetunge merket for Bærekraftig reisemål. Foto: Henrik Strømstad.

 

Mer om: Trysil

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad