Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trondheim Trondheim
Trondheim.
Photo: Aziz Nasuti Photography
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Ikke bare «Top Gear» som jakter nordlyset

Se de fineste bildene som er sendt til oss, og les om hvordan det gikk da en brite fra «Top Gear» reiste til Nordkapp for å oppleve fenomenet.

Nordlyset er en endeløs kilde til fascinasjon, både i Norge og utlandet. Denne uka har vi fått tilsendt flere nordlysbilder via vår Facebook-side (tusen takk!), og det i toppen fra Trondheim er sendt inn til oss av Aziz Nasuti Photography.

At det kom inn flere nordlysbilder denne uka passet i grunnen veldig bra.

I morges har vi nemlig kost oss glugg med en reportasje på hjemmesidene til det uhyre populære bilprogrammet «Top Gear», der Stephen Dobie beskriver en reise til Nordkapp for å oppleve lyset.

- De grønne lysglimtene som strømmer over himmelen – noen ganger er det svakt, andre ganger herlig levende – er skikkelig magisk. Små vindkast ser ut til å øke lysets ellers late svømmebevegelser noe. Og på den øde parkeringsplassen på toppen vi nettopp har forsert, finner vi en stillhet og en ro ulik noen jeg noen gang har opplevd, skriver han.

Virkelig en kul reportasje, som anbefales varmt.

Her er de øvrige av ukas beste bilder:

Rundefjellet, Herøy

Runde er ei øy i Herøy kommune på Sunnmøre. Den vesle øya har ikke mer enn 90 fastboende innbyggere, men fra februar til august hvert år er det hekkesesong og mer enn 500.000 fugler samler seg på øya. Foto: Per-Arild Kile.

Les mer: Ålesund

Våvatnet, Orkdal

Orkdal kommunes drikkevannskilde, og også en spennende destinasjon for nordlysobservasjoner, som vist av fotograf Helge Andersen. Takk for bildet!

Les mer: Trøndelag

Hamnøy, Lofoten

Det eldste fiskeværet i Lofoten - og kanskje også det mest billedskjønne? Takk til Reidar Hernes, som har tatt dette flotte bildet.

Les mer: Lofoten

Trondheim

At Trøndelag har flotte nordlysforhold i mars, understrekes også av dette bildet fra Grete Øiamo. Takk skal du ha!

Les mer: Trøndelag

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad