Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Flø, Sunnmøre
Flø, Sunnmøre.
Photo: Carl-Åge Henriksen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Mykje lys og mykje varme

Sommerdagene var litt ekstra lange og deilige denne uka, og det gjenspeiles i de mange fantastiske bildene dere har delt med oss.

Ad

Vi kunne stirret på dette bildet i timevis. Det er vakkert, sommerlig, ekte – og fullt av fascinerende detaljer. Og vi kan formelig føle den friske sjølufta ved Flø på Sunnmøre, der bildet er tatt.

Fotograf Carl-Åge Henriksen brukte en drone for å sikre seg fugleperspektivet. Gratulerer med et flott foto, og takk for at vi får dele det!

Sola snudde denne uka, noe som betyr at det har vært årets lyseste. Det er åpenbart mange som har vært ute for å nyte det – og tatt mange fantastiske bilder. Her er resten av ukas topp fem.

Nord-Troms

Troms.
Photo: Ole Harald Jensen

Ole Harald Jensen var på plass for å se sola snu, klokka 00.34 natt til tirsdag, i Nord-Troms. Han har virkelig klart å fange det vakre, varme lyset fra midnattssola. Takk for bildet!

Reine

Reine, Lofoten.
Photo: Rickard Eriksson

For tredje uke på rad har vi et fantastisk bilde fra Reine. Denne gangen ikke i solnedgang, men i fullt, fargesprakende dagslys. Det er virkelig knapt til å tro hvor flott det er der. Takk til fotograf Richard Eriksson.

Lidaveten

Ørsta, Sunnmøre.
Photo: Per-Arild Kile

Vi kan forestille oss at det var en deilig tur opp på Lidaveten for å ta dette bildet. Toppen ligger 592 meter over havet i Ørsta kommune på Sunnmøre. Tusen takk til Per-Arild Kile for et flott sommerbilde.

Nidelven

Klæbu.
Photo: Grete Øiamo

Nidelven er ikke bare en av Norges beste ørretelver, påpeker Grete Øiamo – den er også svært fotogen. Det ødelegger heller ikke med en slik flott solnedgang. Øiamo tok bildet cirka klokka 23.30, i Klæbu sør for Trondheim. Takk!

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages