Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hitra
Hitra.
Photo: Marcin Szpryngiel
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Når naturen våkner igjen etter vintersøvnen

Påsken er underveis, og ukas beste bilder er en god miks av sol, sjøen - og snøen som starter sin stille retrett i store deler av landet.

Bildet i toppen er fra utenfor Hitra, Norges største øy sør for Lofoten - kjent blant annet for gode fiskemuligheter og rikt fugleliv.

Tusen takk for bildet, Marcin Szpryngiel!

Her er de øvrige av ukas beste bilder, sendt til oss via vår Facebook-side:

Vega, Helgeland

I 2004 fikk Vega verdensarvstatus, med følgende begrunnelse: «Vegaøyan viser hvordan generasjoner av fiskere og bønder gjennom de siste 1500 år har opprettholdt en bærekraftig levemåte i et værhardt område nær polarsirkelen, basert på den nå unike tradisjonen med ærfugldrift. Statusen er også en hyllest til kvinners bidrag til dunprosessen.» Foto: Margrete Aarmo.

Les mer: Vegaøyene

Hafjell, Gudbrandsalen

Kombinasjonen av supert skiterreng, spennende utfordringer, deilig mat og byen Lillehammer like i nærheten, er nok det som gjør Hafjell til et av Skandinavias mest populære steder å stå på ski. Bildet til Frank Halberg utstråler en stille skjønnhet - tusen takk!

Les mer: Hafjell

Sørøya, Finnmark

Vakre Sørøya er i nyhetsbildet om dagen, etter at en svensk dame satte verdensrekord da hun dro opp en rugg på 38 kilo der forrige helg. Takk for bildet, Monica Hellum!

Venabygdsfjellet, Oppland

Sør for Rondane nasjonalpark ligger denne fjellperlen, som har et rikt hytteliv og gode skimuligheter. Vi er naturligvis svært sjalu på fotograf Åshild Søderholm, som er der og har sendt oss bildet. God påske!

 

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad