Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Sørøya, Finnmark
Sørøya, Finnmark.
Photo: Monica Hellum
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Nydelig lys og fantastiske farger

På kort tid har det blitt merkbart kaldere på morgenene. Sola står lavere om kvelden og har sørget for noen fantastisk vakre bilder denne uka.

Ad

Ukas første bilde viser en solnedgang over en eng med geitrams på Sørøya i Finnmark. Ord blir nærmest overflødige. Takk til Monica Hellum for bildet.

Skjervøy, Troms

Skjervøy i Troms

Skjervøy, Troms.
Photo: Ole Harald Jensen

Ukens andre bilde kommer også fra Nord-Norge, men denne gang fra landets nest nordligste fylke, nemlig Troms. Igjen sørger en lavtstående kveldssol for et vakkert lys. Vi takker Ole Harald Jensen for at han hadde med seg kameraet til Skjervøy søndag kveld.

Bjørnsund, Møre & Romsdal

Bjørnsund i Møre & Romsdal

Bjørnsund, Møre & Romsdal.
Photo: Unni Misund Langlo

Litt lenger sør, i Bjørnsund i Møre og Romsdal, ser man fortsatt glimt av sommer. Bilder som dette varmer når det nå kryper mot minusgrader. Takk til Unni Misund Langlo for bildet.

Lofoten

Lofoten

Lofoten.
Photo: Robin Strand

Lofoten er et nydelig sted uavhengig av årstid. Robin Strand har tilbragt ferien i en av de ikoniske rorbuene, og knipset i samme slengen dette stemningsfulle bildet. Mange takk.

Vikan, Vesterålen

Vikan, Bø i Vesterålen

Vikan, Vesterålen.
Photo: Jan-Helge Andersen

Ukas siste bilde er fra Vikan i Bø i Vesterålen. Høstfargene har så smått begynt å innta Nord-Norge, og vi kan nok med sikkerhet forvente oss flere fantastisk fargesprakende bilder når høsten fester sitt grep for fullt. Takk til Jan-Helge Andersen for bildet.

God helg!

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages