Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hurtigruten, Trollfjord
Hurtigruten, Trollfjord.
Photo: Geir Halvard Nilssen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Sommeren gir ikke helt slipp ennå

Fellesferien 2016 er historie, men her er noen bilder som kan vekke gode minner fra måneden som har gått.

Ad

Hurtigrutas skip Finnmarken går inn i Trollfjorden, skriver Geir Halvard Nilssen til sitt bilde av det majestetiske skipet som seiler i den imponerende fjorden.

Trollfjorden er for øvrig innspillingssted for den kommende Hollywood-filmen «Downsizing» med Matt Damon og Christoph Waltz i to av rollene. De to Oscar-vinnerne har tilbragt den siste uken i Nord-Norge, og etter planen skal vi få se resultatet allerede neste år.

Å i Lofoten

Å, Lofoten.
Photo: Pål Rune Lien
Vi har også fått inn et bilde av noen litt mindre båter. Pål Rune Lien har tatt dette flotte bildet av en fjordtarm med småbåter i Å i Lofoten. Takk!

Kongeveien over Filefjell

Filefjell.
Photo: Kari Bakken

Turistforeningen kunne nylig fortelle at det aldri har vært travlere på hyttene deres enn denne sommeren, noe som tyder på at stadig flere trekker til norske fjell i sommerferien. Dette bildet viser noen av de 10 000 meterne av Kongevegen over Filefjell. Takk til Kari Bakken for foto!

Sunndalsøra

Sunndalsøra.
Photo: Grete Øiamo
Få steder er flottere enn vestkysten når sommerværet er godt. Her har vi et bilde fra Sunndalsøra på Nordmøre. Takk til Grete Øiamo for bildet!

Lopphavet i Troms

Lopphavet, Troms.
Photo: Ole Harald Jensen
Nord-Norge er godt representert blant ukens fem beste bilder. Man skal ikke sove bort sommernatta sies det, og spesielt ikke om man holder til i Nord-Troms og kan oppleve midnattssola lavt over Lopphavet, slik Ole Harald Jensen har gjort. Takk for bildet!

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad