Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hardanger
Hardanger.
Photo: Robin Strand
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Søt romantikk – og det grønne skiftet

Epletrærne blomstrer i Hardanger, mens kjærligheten blomstrer under Steinsdalsfossen. Overalt har landet kledd seg i grønt.

Hardanger er vidunderlig om sommeren. Vi kan formelig lukte den søte floraen, puste den friske luften fra fjorden og føle en indre ro – bare fra bildet ovenfor. Det er fotograf Robin Strand som har sendt oss bildet av epletrærne i full blomst.

Vi er i overgangen mellom vår og sommer. Det er blitt grønt og frodig. Ingen unnskyldninger for å sitte inne, altså. Kom dere gjerne opp i fjellet, men pass på å være trygg – les mer om den helt nye bildekampanjen #BeSafie.

Bruk også emneknaggen #VisitNorway på Instagram, og send oss dine Norgesbilder på Facebook!

Ved siden av epletrærne i Hardanger er dette topp fem bilder vi har fått tilsendt denne uka.

Steinsdalsfossen

Steinsdalsfossen, Norheimsund.
Photo: Tore Hagen

Et brudepar feirer sin store dag i Norheimsund. Steinsdalsfossen sørger for et «brudeslør» som få kan matche. Vi gratulerer – og takker Tore Hagen for bildet.

Munkholmen

Munkholmen, Trondheim.
Photo: Rolf Arne Aune

Dette bildet fra Rolf Arne Aune er like gyllent som lettølet oppkalt etter øya. Munkholmen har en rik historie som strekker seg fra Snorres sagaer, via Victor Hugos forfatterskap til andre verdenskrig. I dag er øya et populært utfartssted på sommeren, tilgjengelig med båt fra Trondheim sentrum.

Indrebø i Angedalen

Indrebø, Sogn & Fjordane.
Photo: Harald Halvorsen

Det er et stykke nord for Hardanger, men ikke noe mindre grønt. Du kan ikke fange sommeridyll på et bilde stort bedre enn dette. Bildet er tatt for noen dager siden av Harald Halvorsen, ved Indrebø i Angedalen i Førde kommune, Sogn og Fjordane.

Mordfjord i Austvågøya

Morfjord, Lofoten.
Photo: Geir Halvard Nilssen

Vi tipper fotografen kjente på vannet her – men det er nok ennå litt kjølig. Uansett er det vakkert og sommerlig på Lofoten, nærmere bestemt ved Morfjord på Austvågøya. Mange takk til fotograf Geir Halvard Nilssen, og god helg!

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad