Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Olden Olden
Olden.
Photo: Rickard Larssen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Å Vestland, Vestland

Bildet over er av typen man kunne hengt opp på veggen. Men Olden er ikke det eneste stedet det er observert fantastiske farger denne uka.

Ad

Olden i Stryn har bare drøyt 500 innbyggere, men er likevel relativt godt kjent i resten av landet for sin fantastiske beliggenhet.

Tettstedet er nemlig en viktig havn for turistskip, og et vanlig stoppested for reisende på vei til Briksdalsbreen.

Richard Larssen har tatt et nydelig bilde, som han heldigvis deler med oss. Det ville ikke vært oss imot å ta en liten rotur i den båten der en mild sommerdag.

Her er flere av ukas beste leserbilder, sendt inn til oss via Facebook.

Volandstind, Lofoten

Volandstind i Lofoten

Asbjørg Skagen klarte å fange øyeblikket da regnbuen åpenbarte seg på himmelen over Volandstind i Flakstad kommune i Lofoten. For noen praktfulle linjer i dette bildet.


Løvøya

Løvøy

Marit Schrøder Elvik skriver: «Bildet ble tatt i august på en flytur i vår Cessna mellom Engeløy i Steigen og Bodø. I forgrunnen ser vi Løvøy og i bakgrunnen bygda Steigen på Engeløya. Bak der igjen ser vi også Lundøy og fjell i Hamarøy». Les mer om Salten.


Trondheim

Trondheim

Stjerneklar nordlysnatt i Trondheim. Heldigvis var Grete Øiamo våken for å dokumentere det hele.


Senja

Senja

Fra Husfjellet på Senja har man fantastisk utsikt. På dette bildet ser vi både Ersfjorden, Steinfjorden, Tungeneset og Okshornan, opplyser Richard A. Eriksson. Takk for et majestetisk bilde, Richard.

Les også