Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Utsikten, Oslo
Utsikten, Oslo.
Photo: Tommy Amundsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Nydelig lys over fjell og fjord

Sola varmer, og bølgeskvulp og måkeskrik frister mange ned i vannkanten – om enn det er for tidlig til å hoppe uti. I høyden klamrer de siste restene av vinter seg fast.

Norge er i ferd med å riste av seg vinteren, lik en våt hund rister av seg vann. Nå må du opp i høyden for å finne rester av snø, mens grønt gress og blomster spirer overalt ellers.

Det er ekte vårstemning, og det kommer til syne i de beste bildene denne uka. Det er tydelig at mange har funnet veien ned i vannkanten – og kanskje dyppet en tå eller finger nedi for å kjenne på temperaturen?

Oslo ville ikke våren og sommeren vært det samme uten frisk sjøluft og måkeskrik. Men i vårt fremhevede bilde over er det himmelen som fanger blikket – med et fantastisk lysshow over fjorden. Takk til Tommy Amundsen for et flott foto. Her er resten av ukas beste bilder. Har du noe å dele, så send oss gjerne bildene dine gjennom vår Facebook-side!

Mofjorden, Hordaland
Mofjorden

Mofjorden.
Photo: Tore Hagen

Fjelltoppene som rager over Mofjorden er fortsatt snødekte, men i vannkanten ser det nesten fristende ut å kaste deg ut i det krystallklare vannet.

Bleik på Andøya
Bleik, Andøya

Bleik, Andøya.
Photo: Benny Høynes

Det er en unik blanding av flate, hvite sandstrender og plutselige, dramatiske fjell som preger landskapet rundt Bleik på Andøya, ytterst på Vesterålen. Her er fjellene i horisonten fanget mot en vakker kveldshimmel.

Sørstraumen, Nord-Troms
Sørstraumen, Nord-Troms

Sørstraumen, Nord-Troms.
Photo: Eivind Johansen

Naturen valgte de sterkeste fargene på paletten i denne solnedgangen over det nesten speilblanke vannet ved Sørstraumen i Nord-Troms. Et flott bilde! 

Sørøya, Finnmark
Sørøya

Sørøya.
Photo: Monica Hellum

Havet er ikke å se i dette blinkskuddet av reinsdyr i solnedgang, men det er tatt på en øy – nemlig Sørøya i Finnmark. Øya er Norges fjerde største, på 811,5 km2, og strekker seg inntil 653 meter over havet.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages