Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Utsikten, Oslo
Utsikten, Oslo.
Photo: Tommy Amundsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ukas beste bilder: Nydelig lys over fjell og fjord

Sola varmer, og bølgeskvulp og måkeskrik frister mange ned i vannkanten – om enn det er for tidlig til å hoppe uti. I høyden klamrer de siste restene av vinter seg fast.

Norge er i ferd med å riste av seg vinteren, lik en våt hund rister av seg vann. Nå må du opp i høyden for å finne rester av snø, mens grønt gress og blomster spirer overalt ellers.

Det er ekte vårstemning, og det kommer til syne i de beste bildene denne uka. Det er tydelig at mange har funnet veien ned i vannkanten – og kanskje dyppet en tå eller finger nedi for å kjenne på temperaturen?

Oslo ville ikke våren og sommeren vært det samme uten frisk sjøluft og måkeskrik. Men i vårt fremhevede bilde over er det himmelen som fanger blikket – med et fantastisk lysshow over fjorden. Takk til Tommy Amundsen for et flott foto. Her er resten av ukas beste bilder. Har du noe å dele, så send oss gjerne bildene dine gjennom vår Facebook-side!

Mofjorden, Hordaland
Mofjorden

Mofjorden.
Photo: Tore Hagen

Fjelltoppene som rager over Mofjorden er fortsatt snødekte, men i vannkanten ser det nesten fristende ut å kaste deg ut i det krystallklare vannet.

Bleik på Andøya
Bleik, Andøya

Bleik, Andøya.
Photo: Benny Høynes

Det er en unik blanding av flate, hvite sandstrender og plutselige, dramatiske fjell som preger landskapet rundt Bleik på Andøya, ytterst på Vesterålen. Her er fjellene i horisonten fanget mot en vakker kveldshimmel.

Sørstraumen, Nord-Troms
Sørstraumen, Nord-Troms

Sørstraumen, Nord-Troms.
Photo: Eivind Johansen

Naturen valgte de sterkeste fargene på paletten i denne solnedgangen over det nesten speilblanke vannet ved Sørstraumen i Nord-Troms. Et flott bilde! 

Sørøya, Finnmark
Sørøya

Sørøya.
Photo: Monica Hellum

Havet er ikke å se i dette blinkskuddet av reinsdyr i solnedgang, men det er tatt på en øy – nemlig Sørøya i Finnmark. Øya er Norges fjerde største, på 811,5 km2, og strekker seg inntil 653 meter over havet.

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad